Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2012, 00:22   #16
Kullanıcı Adı
Mavera
düsünki benim gibi bir insani bile fikirlerin rahatsiz ediyor.. benim gibi derken türkcü olmayan, milliyetci olmayan, sorunun barisla cözümesini isteyen birisinin..
cünkü ben senin kürt milliyetcisi ve pkk sempazitani oldugunu düsünüyorum ve bu konuda sonuna kadar israrliyim varsin bunun adi yaftalamak olsun!..
cünkü iki taraf icin üzülüyoruz derken bile samimi gelmiyor söylemin evet elimde samimiyet ölcen bir alet yok ama birilerinin sözde bayrami verilmedi diye yaygara koparip, ic savas naralari atarken sehit haberleri icin siradan cümlelerle gecistirmek benim icin kafidir..
sen ölen bir pkk liyla, seni korumaya calisan güvenlik görevlisini ayni kefeye koyarak aslinda safini belli ediyorsun.. evet rejime karsi olalim, devletci olmayalim ama o ölen genclerle o dagdaki bölücüleri bir tutmak bariscil bir yaklasim degil tarafli bir yaklasimdir!..
yok kandirildilar, yok anneleri agliyor, yok o bölgenin sartlari diyerek olayi minimize edebiliriz ama hic bir sebeb onlarin daga cikmasini tam anlamiyla hakli cikarmaz o zaman sen niye dagda degiilsin?
hak, adalet, özgürlük silahla, kanla aranmaz ve eger kanla aramaya kalkarsan o yölde canini verirsen aglamayacaksin!..
gel derdin neyse konusalim, müzakare edelim ama ülkeyi karistirmaya, istikrar ortamini bozmaya ne hakkin var..
bana söylermisin sen neyi savunuyorsun kürtceyimi, kürt milliyetciliginimi, kürt devletinimi, kürt dilinimi yok bunlari savunmani sonuna kadar anlarim ama bunlari gerceklestirmek icin silah kullananlari savunmani yada onlari bir cözüm önerisi diye sunmani asla kabul edemem..
ben kürtlügünü asimile et demiyorum ama artik su birilerinin gemisine erzak tasimaktanda vazgec diyorum..
islami kimligin olmasi pkk sempazitani olmani engellemez altan tanida iyi bilirdim, dindar bilirdik gördük dünyalik makamlar icin ne kadar islami oldugunu..
o acidan buda benim fikrimdir katilmayabilirsin ama saygi duyabilirsin!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla