Biz kafiriz sevinçten dansöz oynatıyoruz hatta babamın tekilde çalışırken geçirdiği şampanyalardan patlatıyorum her gece.Filistin de ölen bir siyonist için,Afganistanda Irak ta ölen abdliler için,Çeçenistanda ölen ruslar için de üzülüyorsundur %100 ne de olsa insanlar.
İdeal vatandaşlıkmış bilmemnecilikmiş benim umurumda olmaz,benim abimde komünist,tv de komünistlerin polise saldırdığını gördüğünde 'vay bilmemneyin çocukları' diye aynı görüşündeki insanların anasına ballandıra ballandıra küfrünü eder karşı durur,polisinin devletinin hakkını verir,bir kaç çapulcuya acıyıp ön yargılı davranıp sağa sola daldırmaz.Polis barikatı kaldırıyor,bu it köpek tayfası nevruzu kutlayacağı alana giriyor,kutlama yapmak yerine oradaki araçları yakıyor ne iş ? Dağdaki köpek tayfası aşağıya giriyor sivillerin arasından polise ayeş ediyor,ahmet altan gibi köpeklerle ters ilişkiye girip zevkin doruklarına çıkan bir sapkın ve tayfası içişleri bakanına sarıyor bu mudur insanlık müslümanlık hümanistlik liboşluk ?
Ölü ölmeden önce öldürmeye programlanmış bir hayvanken o hayvanın öldürülmesine mi üzülücem ? Eşeğin şeyine su kaçırmak senin yaptığın.
|