Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2012, 00:54   #23
Kullanıcı Adı
Mavera
kusura bakma ama benim sehidimin kani benim her fikrimin önündedir.. keske o sehitler hic verilmesede yada insanlar hic ölmesede ben hic hezeyan etmesem!..
benim ilimli olma yada birilerine yaranma gibi bir derdim yok ama senin gibi aleni sekilde pkk sempazitanligi yapanlarada bizahmet eyvallah demeyelim..
sen diyorsun ki devlet silah biraksin yani cözüm bu kadar basit!.. her devlet kendini kollamakla mükelleftir ve devletin silahli olmasi kadar dogal birsey yokdur ama tabiki o silahlarin ne zaman, nasil kullanilacagi önemlidir..
malesef su zamana kadar devlet o silahlari yanlis kullandi ve bunun ceremesini hala daha cekiyoruz ama bana göre son dönemlerde devlet gecmisten ders cikardi ve daha akilci yaklasiyor ama birileri devletin hosgörüsünü meydani bos bulma olarak algilayip, at oynatmaya calisiyor..
bende silahsiz cözümden yanayim ama bu demek degilki silah tamamen birakilsin sonucta pkk salt kendi basina bir terör örgütü degil taseronlari ve dis destekleri var yani öyle silah birakmayla is cözülseydi coktan cözülürdü!...
senin gibilerin yaptigi yangina atesle gitmekdir, sizler cözümü cözümsüzlükte ariyorsunuz ve malesef ölüm, kan, nefret üzerinden prim yapmaya calisiyorsunuz..
nasilki sehitler üzerinden prim yapanlara karsiysak bunun tam tersinede karsiyiz ama malesef sen bir haftadir burada nevruz üzerinden yaygara yapiyor, devleti ic savas cikarmakla sucluyorsun ama görülüyorki o senin savundugun sözde özgürlük savascilari hic bir firsati kacirmiyor ve gencecik fidanlari ayirabiliyorlar..
ben hep olaya selda bagcanin "agladim anne" cercevesinden bakmaya calistim ama sunu cok iyi anladim ki bazi mihraklar barisi istemiyor ki bunlarin basinda bdp, pkk ve sempazitanlari geliyor yoksa ak partinin demokratik acilimi sapote edilmez, en azindan elini tasin altina koymaya calisirlardi..
son olarak dikkatini cekerim benim sana karsi görüslerim sadece sehitler geldiginde degil yillardir ayni yani ben seni hep pkk sempazitani gördüm ve öyle oldugunuda düsünüyorum yani bana göre sen türk milliyetcilerin, kürt versiyonusun ve bunun adini özgürlük, adalet, kardeslik, baris gibi söylemlerle süsleyip degistirmeye calisiyorsun ama malesef kardesim sen her gecen gün dahada milliyetcilesiyor ve marjinallesiyorsun!..
yani yavas yavas ak partinin muhafazakar cizgisinden cikip, bdp nin milliyetci cizgisine kayiyorsun sende benim icin mhp nin cizgisine kayiyor diyebilirsin bunuda anlayisla karsilarim..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla