03-22-2012, 00:59
|
|
|
Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı
Pkknın önderliği kafirdir,katılanlarada küfür empoze edilmeye çalışılır,islamdan uzak bir yapıdadır,laiktir,zalimdir,kavmiyetçidir,sivillere zarar verir haklısınız pkk bunların hepsini yapmaktadır...
çok doğru,hatta bir müslümanın kendisini pkkya teslim etmesi,eğer can havliyle etti isede orada kalmaya devam etmesi son derece yanlıştır.
Daha önce bdp li bi forumda pkknın islam düşmanı faaliyetlerini belirten bir dosya oluşturmuştum ve konum kapatılmıştı...
bunlara itiraz yok...
Ama pkk yı islami gözle eleştiren insanlar nasıl oluyorda tsk ya toz kondurmuyor ona şaşıyorum...
görende islamın ordusu sanacak yahu...
|
bu konuda hem fikiriz kardesim.. sahsen bu konuda muallaktayim ve hep su duayi ediyorum "insallah ölen kardeslerimiz sehittir, biz onlari öyle görüyoruz, Rabbimde öyle görür"...
ama sunuda kabul edelim artik eskiye göre cok ilerleme var yani birinci tehlike irtica gören bir ordudan teröre konsantre olmus bir ordu..
birde sunu kabul et kardesim orada sehit olanlar o iceride yazan balyozcular degil orada sehit olanlar senin komsunun oglu, benim dayimin oglu, mehmet amcamin oglu..
evet devletci olmayalim ama olayida sanki esit iki güc savas ediyormus gibide sacmalamayalim..
|
|
|