Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2012, 03:30   #64
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
TC ordusu dediğin ordu sana tecavüz ettiyse,evet farkları yok Tecavüzden çok,az önce kendisine kuşunsıkan yavşağın yarasını sarıp hastaneye götürüyor benim ordum.Orduma söverim el üstünde de tutarım ama pkk konusunda orduya karşı durmak hainliktir,bir kaç kötü örneği ele alıp ordu karalanmaz.
Ha sen pkk ile suriyeli muhalifleri bir tutuyorsan o zaman pkkya açık destek veriyorsundur demekdir Bu kapıya çıkıyor seninkisi.
Hangi suriye halkı ? Ben suriye halkı göremiyorum

Suriye ordusu nasıl ki sivilleri öldürüp çocuklara tecavüz edip falan filan dünya video koyuyorsun video yorumcusu gibisin bilirsin,bu yaptıklarından dolayı karşı çıkıyorsan onlara,pkk içinde dişlerini göstermen lazım.'Yok ordu korumuyor bizi yok bilmem ne' diyerek olmaz bu işler.Ordu pusuya düşen kendi askerini koruyamıyor koruyamazda mantar tabancıyla çatışılmıyor madem şahitsin bilirsin.Orda olamsakta görüyoruz görüntülerden neler yaşandığını,Çukurca saldırısını aç izle bakalım.Pusu da 2 komutanımı verdim,çatışma haberini aldığımız halde gidemedik.Veya pkk forumlarında gez dolaş neler yazıyorlar oku,ha okurken kendini kaptırma onlardan zerre farkın kalmaz ne dinin kalır ne de çok sevdiğin imanın.

Konu Hüdaverdi tarafından (03-22-2012 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir..