Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-24-2012, 13:29   #1
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok arkadas bize ahkam kesiyorda sanki kendisi cudi daginin eteklerinden yaziyor.. benim dinim bana eger bir kötülük görürsen önce elinle eger elinle düzeltemiyorsan dilinle, dilinlede düzeltemiyorsan bugzetmeyi yani dua etmeyi buyuruyor..
bizde birsey yapamamanin caresizligi icindeyiz ama hic degilse dualarimiz onlarla..ama sizin gibi fasist ve devletci kafalar anlamaz duadan, umuttan sizlerin kalbi tas sonucta orada ölen türk degil ya umrumdami dünya..
birde israille ne yaptiniz diyor sanki cok basitti, sanki bakkal isletiyordun agam oturmus evinden mi, internet cafeden mi nerden yaziyorsan ülke kurtariyor, ülke batiriyor..
sizin gibilerin sehit hassasiyetlerini cok iyi biliriz o acidan bize yaygara yapmaniza gerek yok siz bize dediginiz o bir gün yasi bile tutmazsiniz cünkü sizde sehitlik kavrami yok ki sen hem islami gözardi et hemde sehitlikden bahset, geciniz, geciniz..
dua edilir neden edilmesin ama şehit cenazesindeki benim tepkim yaygara oluyorda senin tepkin neden müslüman kardeşin için dua oluyor ben onu çözemedim israillede ilgili madem çok basit değil adamlara sahte kabadayılık yapmayın

ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder