Konu
:
Bahçeli'yi 'Rahatsız' Eden Manzara
Tekil Mesaj gösterimi
03-24-2012, 13:50
#
2
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
ali1986
Nickli Üyeden Alıntı
yapılan tabi sahte kabadayılık ne yaa kamera önünde atar yapıyosunuz arkaya geçince altına yatıyosunuz sizinki geçmişte yapılandan daha rezil bişey sen şehit cenazelerinde akp ile ilgili ne duydun ben hiç duymadım halktan yeter diye bağırıyorlar lanetliyorlar akp ile ilgili hiç birşey duyulmadı siyasetçilerde birkaç yorum yapmıştır ama kıçını yırtarak değil onun yerinin orası olmadığı aşikar zaten bak ben sizin dua ettiğinize inanıyorum ama siz benim dua ettiğime inanmıyosunuz inanmanızda gerekmiyor ama aramızdaki farkı belirtiyim dedim
hayrola sen arka tarafdamiydin ki alta yattigini biliyorsun yoksa karsindakinide mi kendin gibi biliyorsun..
simdilerde cikmaz sizin gibi cenaze showculari secim zamani cikarsiniz cenazelerde kahrolsun akp diye yaygara yapar, cenazeleri ak partiye mal edersiniz..
amacinizda öyle üzüm yemek degildir dua etmek hic degildir sadece pravakatörlük yapip, cenaze üzerinden nasil prim yaparizda halki ak partiye kiskirtiriz hesabidir..
sanki sehit haberleri sadece ak parti hükümetinde geldi, sanki bu sorun daha önce yokmus gibi yeni birsey bulmus edasiyla icinizdeki pisligi, disari dökersiniz..
ama bilmezsiniz ki bu yaptiklarinizin o sehide bir fatihadan daha faydali olmayacagini gerci derdinizde bu degil ki..
sizin gibilerin vatan, millet sevgisi asagidaki kadardir o yüzden geciniz..
Mavera
Açık Profil bilgileri
Mavera nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mavera - Daha fazla Mesajını bul