Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar etmiş olmamın sebebi senin anlamakta güçlük çekmen ..
Senin amacın üzüm yemek çözüm üretmek falan değil hep aynı söylemlerle muhalefet etmek..Bu tarz konuşmaları tek sen yapmıyorsun mecliste de var aynı ağızdan..Kamer gencin farklı bir versiyonu gibisin =)
yalancıların şerefsiz olduğu kadar bu ülkede huzuru bozmak isteyenler bu ülkeyi bölmek için elinden geleni yapanlar ve ikiyüzlüler de şerefsizdir
|
katılıyorum onların değirmemene su taşıyanlarda şerefsizlerin önde gidenleridir !...
ben yanlışlara muhalefetim.. istersen takla anlat istersen sürün anlat benim için fark etmez. ben yaşadıklarımı anlatıyorum senin ve senin gibiler gibi biri dedi dedu deduler diye başlamıyorum... ister kamer ister akmer kimin versiyonu olduğu umurumda değil !
halkı evlere bahçelere doldurup çoluk çocuk yaşlı kadın demeden yakanları pkk nemalacak yok bdp çoşacak yok kck waww edecek diye susacak halim yokya ! o kadar düşünüyorlardı veya düşünüyordunuz düşünüyorsanız yapmıcaksınız kardeşimmm !. halkı iskencehanelere tıkacaksın en azı 15 gün olmak üsre 6-7 ay'a kadar iskence edeceksin pkk işin eyarar diye susun diyeceksin ohhh ne alaaa !
halkın çektiklerini geçmişteki ve bügünü görmezden gelenlerin, halkın yaşadıklarını yapmacık sanaryo göenlerin halkın kendine yapılanları dile getirmesini bölüçülük ve huzur bozamak olarak görenlerin "
ülkede huzuru bozmak isteyenler bu ülkeyi bölmek için elinden geleni yapanlar"dan hiç bir farkı yoktu...