Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2012, 23:03   #4
Kullanıcı Adı
BlueMoon
hayır diyen tiplere bak hiç şaşırmadım :D

ama burada içime sinmeyen bazı hususlar var. geçen shaber de bir siyaset uzmanı çok güzel konuştu. darbeden hesap sormak önemli öc almak önemli ama bunun sonu yok çünkü yarın sol bir hükümet gelirse muhtemelen o da ak partinin yaptığı birçok reformu ortadan kaldırmak için uğraşabilir, o ondan öc alsın intikam alsın aradan bilmem ne kadar zaman geçtiğinde başka birisi de bir öncekinden intikam alsın bu işin sonu yok

ha tabi darbelerden hesap sorulması ülkemizin geldiği nokta açısından çok olumlu çok sevindim bu gelişmelere özellikle referandumdan evet çıkmış olmasına. gönül ister ki şimdi kapsamlı bir anayasa yapılıp yürürlüğe girsin. ama anayasa hakkında sanki biraz sürecin yavaşlamış olduğunu görüyorum. hızlandırmak gerek.

ha unutmamak gerekir ki darbe dediğimiz olay bir anda olan ve devlet yönetimine cebren silahlı olarak el koymak anlamına geliyor. bundan sonra darbe olmayacak diye rahat olmayalım burası türkiye her an herşey olabilir. bugün bir darbe olsa ne savcısı ne hakimi kılını bile kıpırdatamaz. hatta akıbeti bile bilinemez. darbe çok kötü bişey Allah bir daha yaşatmasın.
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla