Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2012, 21:39   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Parti hiyerarşisi içerisinde Ak Parti'yi en son sırada yazdım. Ak Partinin de bu alanda hataları, yolsuzlukları(belki bu tabir biraz ağırdır ) vardır. Recep Tayyip Erdoğan'ı tenzih ederek söylüyorum. Kendisinin bu lekeden nemalanmadığına da kaniyiz. Fakat parti içerisindeki bir takım mihrakların, hizmet kültüründen ziyade, şahsi menfaat kültürü ile hamurlarını şekillendirdikleri için bu lekenin bulaşmaması muhal üstü muhal bir olgudur.
Chp için hiç ağza almaya gerek yok. Orada yolsuzlukların olmaması muhaldir.
Sırf çıkarları ve ekonomik kazanç elde etmek için partilere yanaşmış insanlar elbette vardır.Buna Ak Parti'de dahildir.Aslolan tabanda yaşanan bir olayı yönetime, yönetimde yaşanan bir olayıda tabama mal etmem lazım.
Chp'nin içindede Mhp'nin içindede illaki çürük elmalar vardır ama ben davası(Türkiye) için hizmet etme aşkıyla tutuşan insanlar tanıyorum.Bir çok Ak Parti'li muhalefeti hainlikle şuçluyor muhalefette Ak Parti'yi
Ve bunları yapanlar belki anlık siyasi kazanç elde ediyorlar lakin kategorize ederek kutuplaştırmayı farkında olmadanda arttırmış oluyor.
Sizin tabirinizle menfaat kültürüyle hamurlarını şekillendirenler temizlenmeli ve naçizane kategorize edip genele yayılmamalı.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla