Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2012, 05:10   #25
Kullanıcı Adı
Seyyah
Depare kardeşim,
Herşeyden önce ahmaklığı oynamak felan gibi söylemleri yakıştıramadım sana.
Dönemsel gelişen olaylar için genel karakterini değiştirmemeni dilerim.
Konuya dönecek olursak,
Benim vurgulamaya çalıştığım olay;
Cüppeli Ahmet'i sevenler, dinleyenler vs. öyle bir hale geldi ki, öyle komplo teorileri üretiyorlar ki şaşıyorum,
Cüppelinin üstüne gittiği kesim demişsin..
Yahu Cüppeli kimki birinin üstüne gitsin?
Askermi bu adam? Polismi? Mit mi? Medyamı?
Dini açıklayan bir adam sonuçda, adı Cüppeli olmuş, Kuytul olmuş, Esad Coşan olmuş, Mustafa Karataş olmuş fark etmez, bu alanda uğraş veren kişiler kimin üstüne nasıl gidebilirki.. Ki o üstüne gidildiğini söylediğiniz kesimler teorilerinize göre yargıya emir verecek kadar büyük, güçlü..
Neden bu kadar emin konuşuyoruz? Ben kimseye birşey demiyorum deyip altan altan ima ederek o kesimi bu kesimi zan altında bırakıyorsunuz?
Anlamıyorum ki mit size istihbaratmı veriyor konu ile ilgili?
Yargıda adamınızmı varda insanları zan altında bırakıyorsunuz?
Yazık değilmi ak partinin forumunda ak partiye gönül veren insanları suçluyorsunuz?
Bi dava sonuçlansın, iddiası savunması kararı netleşsin, gün yüzüne cıksın..
Sen Cüppeliyi seviyorsun diye Gülen'i seven bir kişiden üstünmüsün? sen veya siz? E o adamın sucu ne ki kalplerini kırıyorsunuz?
Yani kimse sizlere birşey demiyor diye her biriniz bir kesimi gözünü kestirip bunlar yaptı sunlar yardım etti onlarda pişirdi yedimi diyeceksiniz?
Biraz kendinize çeki düzen verin ya,
Belkide zan altında koyduğunuz adamların hiçbir alakası yok?
Belkide o kadar insanın günahını aldınız?
Yazık değil mi?
Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar.
Cüppeli iftiraya uğradıysa ona iftira atanlar hadisde belirtildiği gibi cehenneme girecektir zaten değilmi?
E peki siz böyle emin olmadan onu bunu suclarsanız bu hadis sizin için geçerli değilmi?
Siyah beyaz diye ayrıldık, Türk Kürt diye ayrıldık şimdide su cemmat bu cemaat diye ayrılıyoruz biri ötekini diğeri berikini suçlayıp tekfirde bulunup akıp gidiyor.. Ne olacak birde onlarda insan desek? Birde bölmeyip tamamlasak?
Lütfen güdülerimize hakim olup endorfin ihtiyacımızı başka şeylerden karsılayalım, şeytanın yemini büyük o kıyamete kadar durmayacak onun gazına gelirsek ömrümüz yetmez.. biz yok oluruzda o devam eder bırakalım onun bize yaptırmaya çalıştıklarınıda biz Kuranı Peygamberi dinleyip fevri davranmayalım.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır