Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-15-2012, 02:12   #10
Kullanıcı Adı
manifesto
Bence iddianamede ki en önemli noktalar elbette orada ki kişilerin ifadeslerine ek olarak Polisin teknik takip sonucu elde ettiği delillerdir ki bunlar aynı zamanda görsel olarak da belgelenir

Sayfa 28 ;

"..22.08.2011 tarihinde yapılan fiziki takip çalışmalarında; Saat:13.10 sıralarında Barış SEZEK, eşi Kadriye olduğu değerlendirilen bayan ve siyah çarşaflı Mahjouba DEMİREL ve X Bayan’ın Ahmet Mahmut ÜNLÜ’nün Topkapı Merkez Evleri sitesinde bulunan ikametine girdikleri, bir süre sonra Ahmet Mahmut ÜNLÜ, Muhammet Ali MELEMEZ’in şoförlüğünü yaptığı Mercedes marka 34 HP 2100 plaka sayılı araç ile söz konusu siteye girdikleri, bir süre sonra Barış SEZEK, Muhammet Ali MELEMEZ ve Ahmet Mahmut ÜNLÜ Mercedes marka araç söz konusu adresten ayrıldıkları, Bu şahısların ayrılmalarının ardından Barış SEZEK’in eşi Kadriye SEZEK ile çarşaflı bayanları Mehmet BATUR’un kullandığı 34 YE 625 plaka sayılı siyah renkli BMW marka araçla söz konusu siteden ayrıldıkları, araçta ilerlerken Mahjouba DEMİREL ve yabancı uyruklu bayanın üzerlerindeki siyah çarşafları çıkarttıkları tespit edilmiştir..."

"...Şüpheli Nejat ERGİN’in konu ile ilgili olarak alınan ifadesinde; Ahmet Mahmut ÜNLÜ’yü tanıdığını, Karagümrük Mahallesinde 25 yıldır vaaz verdiğini, çok eskiden vaazlarına gittiğini, yaklaşık 6 ay önce Ahmet Mahmut ÜNLÜ’nün kendisini araması üzerine Edirnekapı’daki Arifan isimli işyerine de görüştüğünü, KENDİSİ İLE MEDYAYA YANSIYAN İNTERNETTE YER ALAN GÖRÜNTÜLER İLE İLGİLİ GÖRÜŞTÜĞÜNÜ, görüşmenin sohbet ortamında geçtiğini, bir talepte bulunduğunu hatırlamadığını beyan etmiştir..."

"..21.09.2011 günü yapılan fiziki takip çalışmalarında; saat:21.55 sıralarında Nejat ERGİN isimli şahsın Ahmet Mahmut ÜNLÜ’nün kayınbiraderleri Mustafa ARABUL ve Murat ARABUL kardeşler ile Renaissance Polat İstanbul Hotel içerisindeki balık restoranında buluştukları tespit edilmiştir.."

"..Tape No: 348, 05.05.2011 günü saat 19:44’te Muhammet Ali MELEMEZ’i, X Şahsın aradığı; X Şahsın “Ben şimdi iyi dinleyin ben BALATLI HAKAN AVCI nın adamıyım”” Cübbelinin ne haltlar yediğini çok iyi bilirim ona söyle”dediği, M.Ali’nin “Kimsin oğlum sen ne biçim konuşuyorsun lan öyle”dediği, X Şahsın “26 mart ta Kuşçu Ali Paşa’da ne yaptığını çok iyi biliyorum” “26 mart ta Kuşçu Ali Paşa da ne haltlar yediğini çok iyi biliyorum, GÜLRUH’U sor ona Gülruh’u bilir” “Perşembe gününe kadar 50 bin lira hazırla” “Cübbeliye de söyle eğer 50 bin lira getirmezse” “20… 26 mart yediği haltların hepsini” “Ortaya dökerim” dediği,.."

"..Tape No: 312, 18.09.2011 günü saat 00:12’de Ahmet Mahmut ÜNLÜ’nün, Barış SEZEK ile yapmış olduğu görüşmede; A.ÜNLÜ’nün “Paşam sana 12 gönderiyorum” “Benden öyle çıkışıyor 1 de sen var 13”“Yinede istersen her ihtimale karşı Mehmet’in kartını al”, Barış’ın “İnşallah yok Allahın izniyle o konuda sıkıntı olmaz”dediği tespit edilmiştir.
Yukarıdaki görüşmelerden de anlaşılacağı üzere Fas’tan gelecek bayanların uçağı kaçırması üzerine Barış SEZEK’in kendisinden bayan talep eden Ahmet Mahmut ÜNLÜ’den tekrar para talep ettiği, Ahmet Mahmut ÜNLÜ’nün ise sadece kendisi için gelecek bayanların masrafını karşılayacağını belirterek Barış SEZEK’e 13.000 TL para verdiği anlaşılmaktadır..."
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla