Konu
:
28 Şubat Yargılanıyor
Tekil Mesaj gösterimi
04-16-2012, 18:18
#
4
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Hür Beyan
Nickli Üyeden Alıntı
ben öyle düşünmüyorum ama inşaallah öyledir.
Üzerinde zırh yokken yani güçsüzken zırhlı bir düşmana saldırmak sanırım ahmaklık olurdu.
Önemli olan sonuçlardır.Bugün bahsi geçen cemaat hükumetin bir numaralı destekcisidir ve Ergenekon'undan tutun şuan 12 Eylül ve 28 Şubat soruşturmalarına bakan hakim ve savcılar bile bu cemaatin üyeleri olduğu iddia edilmekte.Belki 28 Şubat dönemi itibari ile cemaati samimiyetsiz bulabilirsiniz ama bunu tarafgirlik gibi yansıtırsanız haksızlık etmiş olursunuz.Cemaatin bugün güçüne ve etkisine bakarsanız Dünya çapında olduğunu görürsünüz.O gün cemaat sizin istediğiniz tepkileri verseydi bugün yok olmuş olabilirdi ve bu tepkileri vermesi durumu hiçbirşekilde değiştirmezdi çünkü cemaati bugünkü nufuzuna sahip değildi.Dediğim gibi zırhınız yani güçünüz yokken düşmana saldırmak çokta akıllıca olmasa gerek.
Cemaati kendi içinizde bir suçlu olarak görüyorsanız en azından bugün öncülük ettiği şeylere bakın.Ergenekon soruşturması ilk patlak verdiğinde bütün gazeteler olayı geçiştirirken olayları bütün çıplaklığıyla ortaya seren gazetelere, televizyonlara bakın.Tabiki herşeyide cemaat yaptı demiyorum birlikte hep beraber yaptık.Nasıl bugünkü başarılarımızın hepsini cemaate mal etmiyorsak 28 Şubat'tada bütün sorumluluğu yükleyemeyiz.
Yıldırım
Açık Profil bilgileri
Yıldırım nickli üyeye özel mesaj gönderin
Yıldırım´nin Web Sitesini ziyaret edin
Yıldırım - Daha fazla Mesajını bul