Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2012, 18:24   #13
Kullanıcı Adı
muhafazakar
Alıntı:
ern1402 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hükümetin yaptığı her işe hep boş tarafından baktığınız içindir , ilk önce nereden geldiğimizi unutmamamız gerekiyor .. Geçmiş hükümet ve koalisyonlara bir bakın ! Hangisinde zulüm gören müslüman ülkelerin arkasında durdular yada sesleri oldular ? Hiç biri bu konuya değinmedi fakat akp bu konuda sesini çıkardı !! Libyada olsun filistinde olsun . Birde konuya bu yönden bakın derim , saygılar...
boş tarafından bakıyormuşuz demek ?? biz olaylara at gözlükleriyle değil feraset gözlükleriyle bakıyoruz efendi. siz eski dışişleri bakanınız abdullah gülün mütevazılığına eşinin başörtülü olmasına bakarsınız biz abd nin 11 öylülden sonra müslüman ülkeleri işgal ve tecavüzleri karşısında "abd kesinikle doğru yolda günü kurtarmak yerine geleceğe yatırım yapıyor." ve "Dünya barışı için son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir" sözlerine ve yoluna bakarız. siz başbakanın ihl li olmasına bakarsınız biz kimlerle müttefik, kimin dostu eşbaşkanı ona bakarız. ırak işgalinde en büyük lojistik desteği akp iktidarında bu ülke vermişken sen nasıl oluyorda eski hükümetler yardım etmişler mi sanki diyebiliyorsun. en azından zalimlere sizin kadar yardım etmemişlerdir. libyada haçlıların yanında yer almayıda şeref kabul etmişsiniz ya hadi ben de bu şerefiniz konusunda hemfikirim olayım sizinle. sizin de böyle bir şerefiniz(!) olsun. sorunun cevabına gelince belki bu link sana bir fikir verebilir http://www.youtube.com/watch?v=HESutUwYCOM
muhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla