05-03-2012, 20:23
|
|
|
Alıntı:
_Ednâ_ Nickli Üyeden Alıntı
bu gafletse hamdolsun o gaflet içindeysek...
diyaloğun manasını bana izah edermisiniz sayın meçhul ...
herkes kavramlardan çıkardığı manalara göre yorum yapıyor..
bir kelimeyi ifadeyi farklı manalarda anlıyamıyor yada anlamak istemiyor...
çünkü tenkit daha cazip geliyor...
dinler arası diyalog yoktur tebliğ vardır diyen arkadaşlarıma sormak isterim..
diyalog nedir? tebliğ nedir? ve bu iki kelime arasındaki fark nedir?
ve bu iki kavram içinde boğulup yeryüzünün bir halifesi olma vazifesinden dûr mu olmak gerekir?...
yoksa bunlara takılma basitliğinden çıkıp, Rabbimizin ismi celilini ve Efendimiz a.s.v. ı bilmeyen insanlara anlatmakmıdır daha evla olan?
önce bunları tahlil etmek gerekir...
yoksa ben derimki bu basit kelimelere takılıp tebliğ vazifesini hiçe sayıyoruz...
hatta ve hatta islamiyetin ilk yayıldığı zaman dünyanın dört bir bucağına, islamiyeti davet ilanı götüren sahabei kiramı anlıyamamışız derim...
|
Edna kardeşim.Biz defalarca ayetler vererek siz sizin gibilerini her yerde uyarmaya çalışıyoruz.Lakin siz asıl diyalog kimlerle ve nasıl yapılır niçin yapılır onu bilmiyorsunuz.Amaç iyi niyet ise bir diyalogçu çıkıp da, "Hey durun bakalım!. Nedir bu müslümanların çektikleri çileler!" diye haykıranı ben hiç görmedim ve de duymadım..Hem sonra yeryüzünde müslümünlardan başkası zulüm ve işkence göreni de yoktur.
Diyalog safsatasına aldanıyorsunuz.Tarihi bir imtihan sürecinden geçiyoruz.Sizler gavurlarla diyalog kurarken öte tarafta müslümnlara yapılanlara göz yummanız veya sesinizi çıkarmamanız onların cesaretlerini arttırmaktadır.Allah'a yemin ederim ki siz ve sizin gibi düşünenler geceleri kalkıp da teheccüd namazlarını kılmış olsanız bile o zulüm ve işkence gören müslümünların vebalinden kurtulamazsınız.,, Eli kolu kesilen veya kırılan gökten bombalar yağdırılan ve böylece paramparça olan müslümanların vebalini üzerinize bilmeden yükleniyorsunuz.Bu derin gafletten bir an önce uyanın artık!..Gavurların, müslümünlara karşı asla iyi niyetli olmadıklarını defalarca söylediğim ve ispat ettiğim halde sizler diyalogta illa ki ısrar etmeniz size zerre kadar sevap getirmediği gibi üzerinize Allah'ın gazabını çektiğinin şuurunda değilsiniz.Korkarım ki yakın gelecekte bu ülkenin müslümanları hem itikaden hem de kültürel olarak helak olmayacağımızdan nasıl emin olabilirsiniz ki?.Allah'tan korkun!.Zira Allah, zulümata ve tağuti sistemlere karşı mücadele etmeyenleri zelil ve rüsvay edecektir.Eğer sizde birazcık da olsa zerre kadar aklı selim olma şuuru varsa bu diyalogtan hemen vazgeçiniz.Herşeyi kendi nefsinize göre değil Kur'an'a göre, Kur'an penceresinden bakmanızı özellikle sizlerden istirham ediyorum.
Son olarak size tek uyarı mahiyetinde bir söz söyleyeceğim.UNUTMAYINIZ Kİ SİZİN O İYİ NİYETİNİZİ GAYRİ MÜSLİMLER SUİSTİMAL EDİYORLAR.BUNLAR SİNSİ DÜŞMANDIRLAR.ONLARIN TEK AMACI İTİKADIMIZI BOZMAKTIR.BİR MÜSLÜMAN, HIRİSTİYAN OLMAK İSTEMEZ AMA İTİKADINI BOZARSA HIRİSTİYANDAN DA FARKI KALMAZ.ÖNEMLİ OLAN İTİKADIMIZIN BOZULMAMASIDIR.DİNLERARASI DİYALOG ASLINDA İTİKADI BOZMA PLANIDIR.AKLIN YOLU BİRDİR DERHAL BU DERİN GAFLETTEN UYANINIZ.BİZE DÜŞEN VAZİFE GAFİL MÜSLÜMANLARI UYARMAKTIR.GERİSİ SİZİN TERCİHİNİZDİR, VESSELAM
Konu MEÇHUL ADAM tarafından (05-03-2012 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir..
|
|
|