Konu
:
"Eller Tetikte Olsun" Emri Verildi.
Tekil Mesaj gösterimi
05-03-2012, 20:23
#
14
Kullanıcı Adı
ern1402
Alıntı:
muhafazakar
Nickli Üyeden Alıntı
boş tarafından bakıyormuşuz demek ?? biz olaylara at gözlükleriyle değil feraset gözlükleriyle bakıyoruz efendi. siz eski dışişleri bakanınız abdullah gülün mütevazılığına eşinin başörtülü olmasına bakarsınız biz abd nin 11 öylülden sonra müslüman ülkeleri işgal ve tecavüzleri karşısında "abd kesinikle doğru yolda günü kurtarmak yerine geleceğe yatırım yapıyor." ve "Dünya barışı için son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir" sözlerine ve yoluna bakarız. siz başbakanın ihl li olmasına bakarsınız biz kimlerle müttefik, kimin dostu eşbaşkanı ona bakarız. ırak işgalinde en büyük lojistik desteği akp iktidarında bu ülke vermişken sen nasıl oluyorda eski hükümetler yardım etmişler mi sanki diyebiliyorsun. en azından zalimlere sizin kadar yardım etmemişlerdir. libyada haçlıların yanında yer almayıda şeref kabul etmişsiniz ya hadi ben de bu şerefiniz konusunda hemfikirim olayım sizinle. sizin de böyle bir şerefiniz(!) olsun. sorunun cevabına gelince belki bu link sana bir fikir verebilir
http://www.youtube.com/watch?v=HESutUwYCOM
Yazdığınız yazılardan da anlaşılıyor ki düşünceleriniz chp zihniyetiyle aynıdır... Yaşınız kaçtır bilmiyorum fakat şeref konusundaki edepsizliğinize ismime yakışır şekilde cevap vereceğim... Diğer yandan at gözlüğüyle bakmadığınızı söylemişsiniz fakat dünyanın şuan ki siyasi durumu ve diğer ülkelerin gücünden haberiniz yok bu belli. ABD'nin şuan karşısında güc olarak nitelendirdiği RUSYA ve AVRUPA BİRLİĞİ vardır. Dünyanın gerçekleri acıdır, ve bu dünya da güçlü olan kazanır. ! Siz akp'i sevmeye bilirsiniz lakin emin olun akp'den başkası bu ülkenin başına geçmiş olsa Müslüman ülkeler daha çok harap olmuştu... Kim yada hangi partiler durdurabilicek abd'nin yada daha büyük ülkelerin kararlarını ? Şu ortamda güclülerin savaşında en ılımlı ortamı sağlayan bir hükümettir akp... Ve son olarak unutmayın ki bu ülkede akp hükümetlerinden önce özellikle darbe dönemlerinde Türkiyede bir çok müslüman öldürüldü !!! O zaman at gözlüğüyla bakmayan siz neredeydiniz ?? Gecmişe göre müslümanların hakkını savunan bir hükümettir akp , beğenmiyorsanız kendiniz bilirsiniz...
ern1402
Açık Profil bilgileri
ern1402 nickli üyeye özel mesaj gönderin
ern1402 - Daha fazla Mesajını bul