Diyalogçulara sormak lazım.Sizler kaç tane hıristiyanı ehli sünnetten yaptınız.İtikadleri nasıldır nasıl müslüman olmuşlardır?.Lailahe İllallah Muhammedün Resulullah kelime-i tevhidi içlerine sindirmişler midir?Sindirmişlerse ben sizi tebrik ediyorum.Şayet kıycığından ve köşesinden "biz de müslüman olduk" diyorlarsa o zaman vay sizin halinize!.Hem hıristiyan olacak hem müslüman kalacak bu mümkün mü?Siz gidin önce sözde müslüman yaptığınız hıristiyanların müslümanlığını sorgulayın.Peygamber efendimizi nasıl tanımışlar ona gerçekten sevgi beslemişler midir?
Yahu bu kadar safdirik olmayın.Kafir sizi aldatmaya çalışıyor siz hala onlara inanıyorsunuz.Bir kimse, "Muhammed dünyanın en iyi adamı, en iyi insan en akıllı en zeki insan" dese yine müslüman olamaz.Zira Kelime-i Tevhidi kabullenmediği müddetçe o yine kafirdir.Unutmayınız ki düşmanın niyetini biliyorsanız zafer sizindir.İşte bu ilke ile hareket ederseniz onların ne mal olduğunu pekala anlayabilirsiniz.
Dikkat edin, ülkemizde büyük bir kültür emperylizmi cirit atmaktadır.Sizler buna alet oluyorsunuz.Bu vebali çekeceksiniz.Sizin sayenizde 20-30 sene sonra bu gençliğin itikadı bozuk olarak kalacaktır Allah'tan korkun, bu fikirlerden vazgeçin.Müslümanların arası zaten açık.Onlarla diyalog kuralım. İslam sancağını yeryüzünde yükseklerde sallandıralım.Bütün maksat ve arzumuz bu olsun diyorum size!..
|