Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2012, 22:21   #36
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle ülkenin milli menfaatlerini düşünüyorsan genelleme yapmadan konuşursun genelleme yaparak konuşmak vede itham etmek vatanda en büyük ihanetir . Nedenmi ? Daha öncede defalarca açıkladım yine açıklarım
Bu ülkedeki Kürt vatandaşları içinde PKK yandaşlarının veya Kürdüstan hayalleri kuranların destekleyebileceği bir parti zaten varan BDP .
Peki bu ülkedeki Kürtlerin hepsi PKK yandaşımı ? Kürdistan hayallerimi kuruyor ? Bunu nerden anlarız ? Tabiki BDP'ye verdikleri destekten . Nasılmı ? Türkiyede en son yapılan seçimde seçmen sayısına bakılarak ( 50 milyon ) Türkiye nüfusuna oranlandığında ( 75 milyon ) Türkiyeden her 3 kişiden 2 kişi oy verme hakkına sahip . Bu durumda Türkiyede yaklaşık 15 milyon Kürt vatandaşı olduğuna göre bunların yaklaşık 10 milyonu oy verme hakına sahip vatandaşlardır . Bu oy verme hakkında sahip Kürt vatandaşlarının ne kadarı BDP'ye oy vermiştir ? http://secim.haberler.com/2011/

Yukarıdaki kaynakta görülüyorki 2.826.031 Bağımsız oyu var bunun 2,5 milyonu BDP'li bağımsızların oyu olsa Türkiyede her oy verme hakkında sahip 4 kürt vatandaşından sadece 1'si BDP'yi destekliyor oy veriyor . Bu durumda ikide bir Kürtler diyerek genelleme yaparak aşağılayarak suçlama , itham etmek ,zan altınma bırakakmak diğer destek vermeyen 3 kürt vatandaşına haksızlık olmuyormu ? Böyle yapmak PKK'lılara Kürdistan hayalleri kuranlara yandaş kazandırmazmı ? Kazandırır . Bu vatana ihanet değilmidir ? Hemde en babasından .. Çünkü birlik ve bareberliğe inanan seni kardeş bilen insanların yüreğine hançer saplıyorsun . Senin yaptığını PKK silahla sen ise onur kırıcı bıçak gibi sözlerle yapıyorsun .

Gelelim yazdığın verilere bilgilere

Demişsinki :

" Bu harita Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Silahlı Kuvvetler (ARMED FORCES JOURNAL) Dergisinin Haziran 2006 sayısından alınmıştır "

Ben internetten baktım o sayıya http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/

Haritayı bulamadım belki nete koymamışlardır sonra hangi yazıda bu harita olabilir diyerek incelediğimde RALPH PETERS'iin
"Kan sınırları"
"Daha iyi bir Ortadoğu nasıl görüneceğini "
Başlık köşe yazında olabilir diye düşündüm sende düşün yani belkide sen sittiri b.ktan bir yazarın kurgusu ilemi başkaları suçluyor olamazmısın ?

Yukarıda belirttiğin 1988 yılındaki kürt fedarasyonu toplantısına katılanlar zaten zamanın CHP'li( toplantıya katıldıkları için partilerinden ihraç edildiler ) günümüzün BDP'li vekilleri

BOP projesi dediğin Büyük ortodoğu projesi senin lanse ettiğin gibi Ortadoğuyu bölüp parçalama projesi filan değildir öyle diyorsan ispat edersin bizde görürüz .

NOT : BOP yani Büyük ortodoğu projesi kültürel ve sosyal bir projedir bu projeyi uyduruk senaryolarla bölme çarpma projesi gibi gösterenler ise MEÇHUL ADAM'ın mechul senaryoları gibi senaryolar üretip milleti buna inandıran ODA TV menşeeli ulsacı komplo teori timleridir . BOP yokken sanki Saddam yoktu BOP yokken sanki Kuveyte işgal yoktu BOP yokken sanki İsrail Fislitini işgal etmiyordu BOP yokken sanki günümüzde Beşşar Esad'ın yaptıklarını Babası Hafız Esad yapmıyordu ..

Azcık ülkenize güvenin korkak olmayın Allahın izni ile ordumuzu güçlendriyoruz şurda 20 yıl içinde bize kimse yan bakamayacak .
Arkadaş sen hakikaten gerçekleri saklamaya çalışıyorsun.PKK dediğimiz terör örgütü masumsa suçlu olan devlet mi oluyor?.Bu PKK'yı başımıza bela eden zihniyet siyonistlerden başkası değildir.Sen hala kalkıp sanki PKK,askerlerimize çiçek uzatırmış gibi lanse ettirmeye çalışma!..Bu haberlerin hepsi yalan olsaydı buraya kopyalayıp yaymazdım.Ben sana kürtlerin hepsi PKK'lıdır mı dedim de böyle genelleme yapıyorsun diyorsun bana?.Bana söyler misin PKK, kendi davasında haklı mı değil mi onu söyle delillerinle beraber burada açıkla bakalım neymiş?...
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla