Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı
Hakan Fidan'ı sorgulamak istiyorsanız başbakandan izin almanız gerekiyor.Devletin ve özellikle istihbarat birimindeki ilişkileri küçük beyinlerin algılaması zordur.Savcı kendisine göre yanlış olan bir durumu başbakana bildirir ve başbakanlık olayı inceler...öyle her kafasına göre dava açan Mit müşteşarını ve görevlilerini yargılayabilseydi bu görevlerde hayatını, çoluğunu çocuğunu, ailesini ortaya koyan Mit mensuplarına en büyük haksızlık olurdu.İstihbarat nasıl toplanır diye ders vermeyeceğim sizinde bildiğiniz üzere Pkk'nın içinde illaki Mit ajanları vardır.Olası bir soruşturma yılların emeğini boşa çıkaracak cinstendir.Birşeyden anladığınız yoksa en azından Dünya'da bulunan diğer devletlerde ki yapılara bakın.İstihbarat elemanları yeri gelip düşmanın içine sızmışken sen tutup Pkk'ya yardım yataklık ediyor dersen işte orada adama dur derler...Kaldıki bahsettiğiniz durum çok daha farklı derinlikleri var.
Şimdi 28 Şubat'la kıyaslamanıza gelelim
İstediğiniz kıyaslamayı yapın.Kim ne yaptıysa hepsi cezasını çekecektir.
Paşamı, genelkurmaymı, dönemin milletvekilimi, Stk üyesimi her kimse kimin bu işte parmağı varsa hepsi cezasını çekecektir...
Yani onla bunla istediğiniz kadar karşılaştırın anca burada sitres atarsınız bizde icraatlere devam ederiz.
|
ediceksiniz tabiki icraatlaranıza sizi kim durdurabilirki

ayrıca benim karşılaştırdığım konu ne akp ne 28 şubat ne bilmem ne hukuka yapılan müdahaleyi karşılaştırıyorum demek istediğim geçmişte nasıl herkes hukuktan kaçmak için takla atıyor yada takla attırılıyorsa şimdide öyle hakan fidan sadece aklıma gelen en meşuru kimbilir neler var daha