Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-24-2012, 01:28   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
mumy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben ilk defa siyaset görüyor gibi konuşuyorum sizde ilk defa mualefet görüyormuş gibi konuşuyorsunuz niyet okumuyorumki ben herkesin niyeti belli zaten görünüyor siz bana diyorsunuzki yapıcı olun fikir üretin falan filan kimin fikrine saygı gösterdinizki bu güne kadar sizden olmayan nasıl fikir üretelim karşımızdamı tama dinsiz yada darbeci olarak suçluyorsunuz arada birde işinize geleln laflar ettiysek cımbızlayıp gözümüze sokuyosunuz
İşte sizi bizi bırakırsanız olay çözülecektir.Bahsettiğiniz probleme tarafsız bir şekilde bakmaya çalışırsanız bu bütün taraflar tarafından yapılıyor.Beni tanımadığınıza göre hemen yazmadığım şeylerde yada konuşmadığım konularda kategorize etme hakkınız yok ben şahsım adına konuştuğumu belirteyim ozaman ben genelleme yapmam ve Chp'lisininde Mhp'lisininde Ak Parti'lisininde kendi dünyaya bakış açılarına göre doğruları var... ben açılar yanlıştır demiyorum ve karşıdakini anladığımı iddia ediyorum o insanın o görüşünün fikrinin nasıl oluştuğunu onun fikirlerinin oluşmasındaki etkenler nelerdir gibi soruların cevaplarını bulabilirim.Yukarıdaki bahsettiğim bu kahvehane kültürüydü aslında...siz muhalifsiniz diye demiyorum yeri geldiğinde kendi partimden insanlarıda düzeltme ihtiyacı duyuyorum.Tam olarak demek istediğim buydu ocu, bucu diye yaftalayarak kutuplaşmayı çoğaltmak yerine sağduyu ve hoşgörü ikliminde yol almayı tercih etmeliyiz.Mevcut siyasi otorite konusunda farklı görüşlerimiz olsada kutuplaşmalara alet olup köprülerin yıkılmasından yana olmamalı tavrımız ...bu söylediklerimi sadece size söylemiyorum burada sohbet etmeye çalıştığımı belirtmek istiyorum.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla