Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı
Şu anki aşamaya göre Allahualem Başkanlık sistemi olmak zorunda görünmektedir !!! Başkanlık sistemi İsrail'e alacağımız tavrımız açısından önem arz eden bir konudur !!!
|
Alıntı:
aem Nickli Üyeden Alıntı
Eş tutmak değil benim ki örneklerden bir örnek sadece, komple osmanlı sistemini anlatmak istemiyorum ancak şöyle söyleyeyim amerika osmanlı'dan esinlenmiştir bu yapıyı oluştururken ! Sn Tayyip Erdoğan bu ülkenin tek lideri gibi gözüküyor şu anda ancak o gittiğinde ortaya çıkacak yeni liderler elbette olacaktır . Hz Fatih sultan mehmed 'ten sonra Osmanlı'nın çökeceğini sanmıştı avrupalılar değil mi ? Halk kimi Başkan yapacağını bilir siz rahat olun.Yeter ki demokrasi işlesin !
Demokratik özerklik ne demek , kapsamı ne ,amacı ne iki üç tane teröristin yorumunu ölçü mü almalıyız ? Belediyeler bence bu kapsamda çalışıyor zaten .Valiler hükümetin temsilcisidir. Hükümeti ayrı temsilcisini ayrı mı seçeceğiz ? Demokratik özerklik'ten bir teröristle benim anladığım şey farklıdır ! Başbakanın söylediği de teröriste verilecek güzel cevaplardan biridir.
|
Nitekim 400 küsür sene de olsa Osmanlı kötü idare ve yanlış tercihler sonucu kendi ipini çekti. İşimize gelince terörist oluyorlar, işimize gelince terörün çözümü için devletin gayriresmi arabulucusu. Oh ne ala muamele.. Terörist diye nitelendirdiğimiz bdpnin parti içindeki demokrasisinin çeyreğini Akp sergilese her şey daha insani olacak..