Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2012, 10:41   #3
Kullanıcı Adı
AKDemir
Yalçın Karaca:
Bu tarz olayların basında kalmasını sürekli iktidar sağlıyor denilsede ben buna katılmıyorum. Ak parti bünyesinde gedik açmak isteyenlerin sistemli olarak bu konuları kamuoyunda canlı tutması bana manidar geliyor. İnsanı katletmenin sadece dini bakışdan ibaret olduğunu söylemek uygun olmaz. İnsani tarafını yitirmiş olanın böyle hakkı demokratik düzende olur denilirse mesele farklı boyut kazanır. Yasak noktasına değinmek gerekirse yasakların soruna çözüm kazandıracağı tartışılır etkili olur veya olmaz onu kestiremiyorum.. Mutlaka bu vakada bir çok bayan mağdur edilebilir. Temelde kürtaj hakkında bilinc oluşmadan yasaklar ile dizayn pompalamak sakat ortamlar oluşturabilir.Bir insanı öldürmek insanlığı öldürmektir meselesini içselleştirmiş toplumlar attıkları her adımını buna göre düzenler.

Dediğim gibi, insani olarak kürtaj hususunda neredeyse herkes hemfikir. İnsani tarafını yitirmis olan antidemokratik biçimde kürtajı savunur dersek, nice anneler var ki o bebeği doğuruyor ve akabinde evladını sokaklara terkedebiliyor. Evladını sokaklara tk eden bi anne ve karsisinda ise günah fakat yasal hakkini kullanarak o cocugu ayni hallere sokmamak icin dunyaya getirmeyip kürtaj yaptiran anne..
Ve simdi devletim de diyor ki tecavüze ugrayip hamile kalan anne adayına: "Doğurun, biz çocuğunuza sahip çıkarız."

Konu AKDemir tarafından (06-02-2012 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir..
AKDemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla