Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2012, 21:00   #7
Kullanıcı Adı
ibocan
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin kafanız karışmış olmalı ! Sizde haklısınız tabi ! Masonların uyduları Müslümanların zihnini bu hale getirdi !

11 Eylül Olayı Bir Dönüm noktasıdır ki ! Tam Tersine dönmüştür ! Bilinmeyen şey ise İslam'a ne kadar saldırırsan ! O kadar Büyür !

Öncelikle Abd içinde İstihbaratlar Usame'nin Tuzağına nasıl düştük diye münazara ederlerken ! Sizlerin bu yorumları şaşırtmıyor kardeşim !

üstad , heralde ben çok duygusal bakıyorum mevzulara,
11 eylül dönüm noktası değildir diyorum, şu bakımdan, = zaten 11 eylülden öncede bu gasp'çılar türlü türlü mazeretlerle kuvayte girmemişlemiydi, doğrudur saddam olayı karıştırdı, ama zaten saddam önceden kendi adamlarıydı , sonrada kontrolden çıktı, usmabin' de belkide öyledir, çok siyasi bilgim yok, ama islam'ın dikkat ettiği husular açısıdan bakılacak olursa şu dünyada dönen bütün oyunlar ve karmalar zaten ALLAH'ın tebliğinde var, peygamberlerde aynı sıkıntılarla karşlaştırlar, FİTNE,
yani temel esas kafirlerin bozgunculuğu,
benim yüzeysel fikrim şu üstad ; türkiyede pkk bunların bi parçası ise , dünyadaki uzantılarıda , işte 11 eylül , yok afganistan taliban terör örgütü, ve medya ile yaptıkları kurgular,
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla