Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-18-2012, 00:11   #5
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Itiraf etmeliyim sayin Karahasanoglu'nun yazisinda bazi cümleler yanlis anlasilmaya müsait. Bu sebepten paylasmakta tereddüt etmis olsam bile genel olarak önemsedigim bir hususu dile getirdigi icin buraya naklettim...
Cünkü bu saatten sonra hocaefendinin gelmemesinin faydadan cok zarar verecegini düsünenlerdenim...elbette kendi takdiridir ve takdirine saygi duyarim lakin sayin Basbakanimizin " daveti ve dolayisiyla güvencesi" ortadayken uzatilan eli havada birakmasinada bir anlam veremiyorum.
Hocaefendinin zikrettigi 1% fitne ihtimali insanlik tarihinde hep vardi...ve mahsere kadarda var olacak. Hatta asri saadette ve müteakip hulefai rasidin dönemlerinde bile fitne mevcuttu...uyku halindeydi ama vardi.
Amerikaya ilk gittigi yillar cok buhranliydi ve fitnenin kontrolsüz oldugu zaman dilimiydi ve bu gidisi izah edilebilirdi...fakat bugün fitne kontrol edilebilir durumda. 100% maglup edilmesi diye bir durum olmayacaktirda...

Ayrica yazida AK pati ile cemaat catismasina dair bir vurgu göremedim. Bilakis böyle bir catismanin varligina inanmiyorum.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla