Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-20-2012, 00:11   #3
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demek AKP'yi suçluyorsun öyle mi? Kürt sorunu AKP yaratmış öyle mi? KÜRT SORUNU KEMALİST DEVLETİ TARAFINDAN ÜRETİLMİŞTİR! Miliyetçiliğin bedeni Kürt sorunudur! Asıl sen ve senin gibi milliyetçili kavmiyetçi faşist ırkçı zihniyet bu ülkeyi bölüyor ! YA MÜSLÜMAN OLACAKSIN ÜMMETİ KABUL EDECEKSİN YADA DİNSİZ GİBİ SÜRÜNÜRSÜN! İSLAMDA MİLLİYETÇİLİĞİN YERİ YOKTUR!

Türk milleti değil ÜMMETİN BAŞI SAĞOLSUN
Kimi suçlayayım sora bakalım annene babana eskiden Kürt-Türk olayları bu kadar ateşlimiydi sokaklarda ?

Milliyetçilik ile Irkçılık farklı kelimelerdir farklı kelimelerin farklı anlamları olur eğer ikisi aynı kapıya çıksaydı Sözlükte eş anlamlı olarak gözükürlerdi..

Türk Milliyetçiliği , Peygamber Efendimizin " Vatan sevgisi, imandandır " hadisini kendisine rota olarak belirlemiş ve bu yönde eylemler aksiyonlar gerçekleştirmiştir.

" KANIMIZ AKSADA ZAFER İSLAM'IN OLACAKTIR " Diyen Milliyetçilere sen ırkçı diyemezsin. Tekbir getirerek sehpaya yürüyen Milliyetçiye sen Irkçı diyemessin ben Milletimi seviyorum , Milletiminde İslam ile birlikte yükselmesi için çabalıyorum...

Bu zorunuza gidiyorsa gitsin..

Ve şunu unutma ki.. Pkk'ya mensup bir Müslümanda olabilir.. Gözümde zerre değeri yok.. Öyle Müslümanlık olur mu ?
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla