Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2012, 00:17   #84
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunlar slogan kelimeleridir... Kıymeti harbiyesi yoktur ! Bizler Muhammed s.a.v. Ümmetiyiz... Beldemizi Dinimizin emriyle sever Dinimizin emriyle koruruz ! Din Yoksa Toprak Bayrak Irk gibi kavramlar Manası olmayan sözlerdir !

Müslümanlar Ahir zaman bidayetinde algıları zehirlenmiş ! Bir pencere açmadan Din'e yaklaşamaz olmuş ! Türk İslam birliği, Kürt İslam birliği v.s. ! İslam Müslümanların birliği ! Çingene Teslim olursa almayacak mısın ?

Kelimeler ve ifadeleri Manaları ölçüsünde algı perspektifinde yer alırlar ! Türk dediğinde Gafil ne bilir neşve-i pür şevki vegayı ! Allah yoluna Cenk edelim ! Der Türk budur !

Bu değil !
Türk-İslam birliğinin amacı Müslüman bir Türk Devleti kurmaktır.. Osmanlı'da Müslüman bir Türk Devletiydi.. İçerisinde yalnızca Türk'ler mi yaşıyordu ??

Biz Allah yoluna Cenk edeceğizde başımızda pek Allah yolunda Cenk'e ülkeyi sokabilecek potansiyelde birisini görmüyorum..

Çünkü Allah yoluna Cenk edebilecek olan birisi Peygamber Efendimize hakaret eden bir kişiye siyasi kaygıları yüzünden oy vermez.

Malesef dediğiniz şekilde politika uygulanırsa böyle yumuşak adımlar atılırsa bugün Lisan verirsin yarın başka bir şey verirsin ben diyorum ki bu Memlekette kimse bir hak iddia edemez kardeşim bu Vatan Türkiye'dir Türk ismi bu Ülkeye Gökten inmedi...!

Tutturmuşlar Kürtçe'de Kürtçe yahu Kürtçeyi alıp ne yapacak bu insanlar.. Daha Leyla Zana ile Selahattin Demirtaş denyoları kendi aralarında Alfabe çarpıklığı yüzünden anlaşamıyor tutturmuşlar lisanda lisan.. Şimdi ben bu istekleri samimi bulabilirmiyim ? Bulamam..

Diyarbakır'lı ve bir Trabzon'lu.. İstanbul'da yaşıyor ve okuyorlar.. Trabzon'lunun faydalandığı hangi haktan , Diyarbakır'lı faydalanamıyor.. Kim eziliyor kardeşim bu ülkede bana bunu gösterin bunu merak ediyorum.. Bizler birleştirici bütünleştirici davrandıkça birileri kaşıyorda kaşıyor.. Sonra bir olmak istediklerimiz o kaşıyan tarafa geçip bize cephe alıyor...

SONRA VAY EFENDİM FAŞİST..

HEEE FAŞİSTİM.. Türkiye Cumhuriyet'inde pkk ve onların DÜŞÜNCESİNDE OLAN HERKESİN YAKILMASI TARAFTARIYIM.
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla