Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2012, 00:35   #86
Kullanıcı Adı
Blur
Türk Milliyetçiliğinin fikriyatını siz anlayamamışsınız. Milliyetçilik = Irkçılık demek değildir , şayet Milliyetçilik ile Irkçılık aynı kefeye çıksa idi sözlüklerde eş anlamlı kelimeler olarak gözükürlerdi.

İspanyolca, İngilizce, Almanca, Fransızca bu kelimelerin hepsi ayrı ayrı yazmaktadır..

Milliyetçiyim dediğinde bir insan Irkçı damgası yiyor.. Gerçekten çok vahim bir durum..

Peygamber Efendimiz'in " Vatan sevgisi imandandır. " Hadisini hatırlayın.. Bu Ülkenin Milliyetçi kesimi bu hadis-i şerife uygun bir tabaka değilmidir ? Günümüz MHP Kadrosundan bahsetmiyorum onlar Ocaklarla alakası , ilişkisi olmayan insanlar.. Bakın eski Ülkücülere.. Milliyetçiyim diyen insanlara bakın..

İmzamda yer alan sözü söyleyen , bir Seyyid'dir ve Van'lıdır..

Muhsin Yazıcıoğlu'na bakın.. Nasıl bir imanı olduğunu anlatmama gerek var mı ? Şimdi M.Yazıcıoğlu benim katılmış olduğum bir Kurultay'da " VARLIĞIMIZ TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. " derken Irkçı bir söylemde mi bulunmuştur..

Benimde derdim slogan değil.. İslamiyet'in yeryüzünde sancaktarlığını yapabilecek tek Millet biziz.. Bizim Milliyetçiliğimizde , İslam hassasiyeti vardır..

Seyyid Ahmed Arvasi ; " Kişi kavmini sevmekle suçlanamaz " demiştir.. Ben Türk olmayı seviyorum kardeşim.. Osmanlı torunu olmayı seviyorum.. Padişahların bile Türk oldukları tartışılmıştır doğruluğunu bilemeyiz fakat ne olursa olsun onlar bir Türk İmparatorluğunun Padişahlarıdır ve etnik bir kaygıları olmuş mudur ?

Olmamıştır..

Ben olaya Memleketin bekaası gibi bakıyorum derdim ırkçılık , faşistlik yapmak değil... Bizim Milliyetçiliğimizi kimseye kanıtlama gibi bir derdimiz yok..

İstanbul Üniversitesi'nin kapısın " Muhammed'in P*çleri Giremez " afişleri asanlara karşı duran , Yaşasın Devlet diyen bir kesim ile karşısında ki terörist zihniyeti aynı şekilde gören ne cemaatler ne de kişiler bizim Milliyetçiliğimizi anlayamaz..

Yanımızda olmaya korkanlar anlayamaz..
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla