Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2012, 02:04   #104
Kullanıcı Adı
ali1986
bence olaya akp penceresinden bakanların gözlerine perde inmiş görmüyorsunuz görmediğiniz şeyde siz diyosunuzki ne mutlu kürdüm yazalım bi deftere kimliklerindede kürt olsun bu sorun biter bunu inanarak söylediğiniz bile şüpheli bu olayın maddi boyutu var piskolojik boyutu var var oğlu var maddi boyutu pkk nın başlarının senede kazandığı 1 milyar dolar sen bu adamı nasıl vazgeçireceksin bu paradan ne mutlu kürdümlemi piskolojik boyutuda askerlerimiz şehit oldu gazi oldu pkklı da öldü gaziye git sor bakalım terör nasıl biter der adamın bacağı yok yada felçli ne dicek sana haklarını verelimmi der ben bu bacağımın hesabını istiyorummu der pkk lılarda aynı şekilde adamın kardeşi ölüş dağda adam bununda intikamını isticek bunun gerçek bir olayını anlatayam size şemdin sakık tam teröristlikten vaz geçecekken kız kardeşi yanına gelmiş dağa senin yanında olıyım diye daha sonrada kız kardeşi operasyonda ölmüş bunun hırsıyla 33 askerimizi kurşuna dizdi bu deyyus yani çok zor bişey bunun bitmesi bitirilmesi keşke bitse ama çok zor birde böyle şehit sayısı çok olduğunda çıkan adamlar var aklınıza gelebilecek tüm küfürlere layık olan insanlar efendim çözüm yaklaştı dış güçler devreye girdi şerefsizin evladı yemek yerken ölen polisi unuttun mayında giden 2 askeri unuttun daha sayamadığım ne şehitler unuttun çözüme yaklaştık diye yavşak ağzıyla salya saçıyor bu şerefsizler hemde akp ideolojisi altında çok yazık çok olayın dinle diyanetle alası yoktur boşuna çenenizi yormayın kendiniz kurun kafanızda eylenin

Konu ali1986 tarafından (06-21-2012 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir..
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla