Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2012, 14:56   #21
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
samanmedya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
başbakanın ve kabinenin büyük kısmının milli görüş kökenli olduğunu sanırım unuttunuz.
Hayir efendim unutmadim.

Aradaki fark,
sayin basbakanim milli görüs saflarinda siyaset yaparken bile temelde milli görüsün siyasi partilerine uzak duran kesim tarafindan bile itibar edilen bir sahisti. Yani liderligi taa Belediye resiligi döneminde halkin nezdinde kabul görmeye baslamisti.
Bunun icindirki, AK parti kurulusunun üzerinden gecen aylar sonrasi yapilan secimlerde muhtesem bir zafer elde etti. Tabanimiz halkin tüm kesimleri kapsayacak sekilde sonraki secimlere yansidi.
Kabinedeki milli görüs kökenli bakanlara gelince...bunlarin hemen hepsi sayin basbakanimizin reisligi döneminden kadro arkadaslaridir ve bircogu parti kurulusunda etken insanlardir.

Numan bey, ne resi gibi, nede arkadaslari gibi elini tasin altina sokarak ayni emegi sarf etmis degildir....kendini kanitlamis degildir. AK parti hükümetinin en zorlu dönemlerinde saadetin safinda yer almis köklü bir milli görüslü oldugunu hocasina göstermeyi tercih etmistir.... Lider vasfina sahip degildir....ispatida gecen secimlerdeki oy orani. Halkin teveccühünü alamamis bir insan parti tabaninin itibarina nail olamaz diye düsünüyorum.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla