Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2012, 03:03   #25
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Alıntı:
Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fenerbahçe bu davanın içinde olmasa bile sizin bu takıma karşı görüşleriniz değişmeyecek o yüzden sizden olumlu bir tavır almanızı bekleyende yok.
O yüzden diyoruz biz bize Yeteriz.
O yüzden Dünyanın hiçbir klubünde 1 yılda 17 dalda şampiyon olan spor klubü de yoktur.
Bundan dolayı da Fenerbahçe'li olmaktan gurur duyuyoruz.
Ve duyacağız da...
Veee bunlara sebep olan Başkan Aziz Yıldırımıda sonuna kadar destekleyeceğiz.
Unutmayın ki şike tek başına yapılmaz.
Şike yaptığımız takımlardan neden ceza alanlar yok?
Fenerbahçe tek başına mı şike yaptı?
O yüzden mahkemenin verdiği karara saygı duyuyoruz ama hüküm sayılmaz.
Yargıtay ne derse o olur.

Nerelerden nerelere geldik , gerçekten şöyle insan düşününce insan şaşırmıyor değil..

Aziz Yıldırım gibi başkanımız var , para var huzur var kardeşim şikede yaparız maçta alırız , kelimelerinden , biz yapıyorsak siz de yaptınız kelimelerine. Sonra biz yapmadık diğer takımlar yaptı biz temiziz söylemlerine..

Dar ağacında olsak son sözümüz Fenerbahçe diyenlerin en önünde gelen Nihat Özdemir'in şike olayları patlak verince istifa etmesi , sonra kıvırıp geri dönmesi.

CAS davası namusumuzdur asla vazgeçmeyiz deyip , davanın geri çekilmesi..

Bırakın şike ve teşvik verip Fenerbahçe'nin itibarını bitiren başkanı tapelerde kanıtlanan kendi klübüne küfür eden bir başkanın haşa Peygambermişcesine arkasında durulmasına..

Ve şuan daha aklıma gelmeyen bir çok şey...

İnsan elbette ki tuttuğu takım ile başarılıda olsa başarısızda olsa gurur duyacak bu kimine göre bir renk sevdası kimine göre bir yaşam biçimi..

Ama ben gerçekten 1 senedir şuan aklıma gelen bu durumlara anlam veremedim verebilen var mı ?

Tapeleri görünce , mahkemeyi bekleyin diyen düşünce ile mahkeme sonucunu görüp , yargıtayı bekleyin diyen düşünce arasında pek bir fark göremiyorum , ayrıca yargıtay kararı onayladığı vakit halen Aziz Yıldırım'a ve yönetimine bu kadar sahip çıkalacak mı ? Onu da merak etmiyor değilim..

Son olarak söyleyeceğim , Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman'a , şike varsa meslekleri bırakacağız dediler , ne kadar sözlerinin eri insanlar onlarıda göreceğiz.
Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla