07-09-2012, 04:33
|
|
|
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı
Benim farkındalık yaratmaya çalıştığım konu siyonistleri ve siyonist liderleri bir kenara koymak ve siyasi mücadeleyi onlarla yapmak fakat normal gayrimüslim vatandaşları ve onların haklarını da vicdanen başka bir yere koymak çünkü sonuç itibari ile onlar Yunanistan vatandaşı değil Türkiye vatandaşıdır, eskiden de Osmanlıydılar. Onlara sahip çıkan bu ülkenin hükümetidir ve ecdadı örnek alan hükümetimiz de ne yaptığını gayet iyi biliyor. Asıl siyonist olan İsrail'e nasıl karşı çıktığı malum. Ve normal gayrimüslim yerlilerimize de nasıl hoşgörü ile davrandığı da malum. İsrail'e ve bizi soykırım ile suçlayan Ermenilere taviz yok fakat yerlilere adaletle hükmetmek mecburiyetindedir hükümet.
Sonuç itibari ile bu hükümetin yaptıklarını beğeniyorum. Maşallah güzel gidiyor.
|
Alıntı:
. Asıl siyonist olan İsrail'e nasıl karşı çıktığı malum
|
Bu sözünüzde maksadınız nedir?İyi anlamak gerekir bu sözü!.Şayet biz siyonistlere karşı çıkıyorsak siyonist mi oluyoruz?.Bana bu sözünüz çelişkili ve muammalı gibi geldi.Siyonist sadece yahudi ve hıristiyandan olmaz.Müslüman siyonistlerde vardır.Parayı bastılar mı iş tamamdır.Sonradan da öttürürler siyonizmin borusunu.Biz bu oyunları çok gördük,yutmayız artık!.
İslam ülkelerinin başında ki liderlerin büyük bir çoğunluğu siyonisttir.Geldikleri durumları biliyoruz.Halkı fakr-i zaruret içinde yaşarken kendileri ingiliz Fransız avratları ile evli, altın kaplamalı tuvalet, masa sandalye, tabak kaşık bıçak vs.gibi eşyalarını kullanıyorlar.Birde üstelik aşiret reisi, zengin şeyh olduğu için sözünü halkına geçirtiyor.İşte siyonizmin ele aldığı bu işbirlikçi uşaklar, ağa babaları var olduğu müddetçe İslam ülkelerinde ki bu ezilmişlik ve sömürgecilik devam edecektir.
|
|
|