Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2012, 15:37   #42
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sözünüzde maksadınız nedir?İyi anlamak gerekir bu sözü!.Şayet biz siyonistlere karşı çıkıyorsak siyonist mi oluyoruz?.Bana bu sözünüz çelişkili ve muammalı gibi geldi.Siyonist sadece yahudi ve hıristiyandan olmaz.Müslüman siyonistlerde vardır.Parayı bastılar mı iş tamamdır.Sonradan da öttürürler siyonizmin borusunu.Biz bu oyunları çok gördük,yutmayız artık!.

İslam ülkelerinin başında ki liderlerin büyük bir çoğunluğu siyonisttir.Geldikleri durumları biliyoruz.Halkı fakr-i zaruret içinde yaşarken kendileri ingiliz Fransız avratları ile evli, altın kaplamalı tuvalet, masa sandalye, tabak kaşık bıçak vs.gibi eşyalarını kullanıyorlar.Birde üstelik aşiret reisi, zengin şeyh olduğu için sözünü halkına geçirtiyor.İşte siyonizmin ele aldığı bu işbirlikçi uşaklar, ağa babaları var olduğu müddetçe İslam ülkelerinde ki bu ezilmişlik ve sömürgecilik devam edecektir.
O cümleyi kullanarak hükümetimizin zaten siyonistlere karşı gereğini yaptığını söylemek istedim. Lafı yanlış alıp başka bir yere götürmüşsünüz. Siyonist karşıtı siyonisttir demedim. Neyse...

Kadir Mısıroğlu'nu dinleyen birisiyim ve siz de onu dinlerseniz zaten sizinle bu konuda aynı görüşte olduğumu görürsünüz. Siyonistlerden çok çektik evet fakat bu siyonist karşıtlığı yüzünden de aşırı bir korkuya ve paranoyaya da karşıyım. Aşırı korku aşırı tutukluk, fanatiklik, aşırılık getirir ve adaletsizliği getirir. Tayyip Erdoğan gibi mert, korkusuz bir adam ancak adaleti getirebilirdi, ancak böyle bir otorite siyonist oyuncağı olan Kemalist askerleri dize getirebilirdi ki getirdi de. (AK Parti foruma üye olduk, ara ara da başbakanın beğendiğimiz taraflarını şöyle bir ağız tadıyla anlatalım, övelim )

Müslüman gözüken siyonistlerin çoğunluğu ayrıca ya Yahudi asıllıdır ya sebatayisttir ya dini inancı olmayandır ya da çıkarlarını düşünen bir alçaktır. Kadir Mısıroğlu'nun bu konudaki anlatımlarını şiddetle tavsiye ederim. Hem Kadir Mısıroğlu bildiğim kadarıyla AK Parti'te yabancı değil, bir AK Parti binasında konuşma bile yapmıştır gençlere.

Selamlar
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla