Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2012, 22:39   #23
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş, eğer mertsen bu bira festivalinin kaldırılmasına razı mısın değil misin onu söyle bize? Nedir senin derdin Allah aşkına?Mesajlarında sanki bu festivali desteklermiş gibi bir hava estiriyorsun hayırdır İnşaallah..Alakası olmayan konulara değiniyorsun.Maksadın fikrini gizleyip hedef saptırmak mıdır senin?..
Yok kardeşim.. Sadece sonuçsuz bir teşebbüs içerisinde olduğunuzu belirtiyorum. Ki bu zamana kadar ki yapılan bu türlü tenkit ve tepki girişimlerinde sonuç alındığını görmedim ve duymadım.

Siz yine tepkinizi koyun, ben genel manada bu noktada atılan girişimlerin vehamet boyutunu ortaya koymaya çalıştım.

Hür Beyanın ifade ettiği şu yorum çok canımı sıktı...!!!!

Alıntı:
sen bu halkı bu teşkilatı bu inananları hafife alma mahşer günü geldiğinde rabbimde seni hafife alıp cehennemin dibine sallamasın
.

Şu cümle içerisinde ifade edilen ''teşkilatlar'' ifadesi ve hafife almamam konusunda sanki kulağı çeker gibi bir ikaz..''' Bu sözün ne kadar hezeyan olduğunu ifade etmem için yorumumu farklı mecradaki hassas konulara değdirmem gerekiyordu.. Mevzu bundan ibarettir
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla