Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-13-2012, 12:05   #26
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eyvallah üstâdım.... Fakat şunu merak ediyorum... Bu belediye Cumhuriyet Halk Partisine ait bir belediye olmuş olsaydı, inanın bana yorumlar bu kadar nazik üslupta kalmayacaktı. Hatırlarsınız belki, Antalya belediye başkanı Mustafa Akaydın vardı. Düzenlenen bira festivalinde bir kişi hayatını kaybetmişti. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu için malum kanallar, islami lügatlerini dillerinde pelesenkleştirmişlerdi.Kimse yokmu derneği dava açmıştı ve bu noktadan sonra akibeti bilmiyorum.

Şimdi bu etkinlik malum parti üzerinden düzenleniyor. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman kılıçlarını kuşanan, manevi şuurluğun şuursuzluğunu yapan kanallar, Ak parti belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman neden aynı hassasiyeti göstermezler. Sadece adet yerini bulsun misali yayın politikası izlerler ..

Belediyesi ise malumunuz üzere kendi yetkisinde olmadığını iddia ediyor Padişah bir fermanla Fransayı titretirken şimdiki liderlerinizin hali malum...

.
Belediyenin kendisi dışında orada festival yapılmaz ki...Bu yalandır!.Eğer yapılıyorsa o zaman hükümeti veya valiliği suçlamak lazımdır.Demek lazımdır ki,, "Tilkiler vadiye inerse oranın Valisi de "kurt" olur demişler.Kimler tilki kim kurt o zaman sormak lazım herkese...

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (07-13-2012 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla