Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-25-2012, 17:24   #12
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O senin içinden tecavuzcu çıkıyor dediğin kişi zamanında dini için Ahmet emin yalmanı vurmuş birisidir... tanımadan etmeden medyanın oyununa geliyorsunuz sen gördünmü birader tecavuz ettiğini...

Bilip bilmeden sallamak kolay tabi... senin gazete dediğin o paçavranın neye hizmet ettiği ortada bunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz...

Kimseyi ermeni diye ayırmıyoruz ermeni olmak başka ermenicilik yapmak başka bunu iyi anlamak gerek ama at gözlügüyle bunu anlamak zor tabi...

Müslüman bir ak partilinin okuyabileceği tek gazete AKİT diğerleri tencere tava altında kullanılır...
Tabi tabi kesin öyledir.Ben görmüş müyüm tecavüz ederken.Bana mı gösterecek bir de.
AKİT camiası bu tür saldırılarla ona buna çamur atarak,falanı Ermeni filanı yahudi falanı PKK cı ilan ederek yobazlıkta önderlik yaparlar.
Kimseyi Ermeni diye ayırmıyormuş muş.Adamı Ermeni diye hedef tahtasına koydular daha ne yapacaklar ben anlamadım.Ermenicilik yapıyormuş muş.
Nasıl bir şey ise bu Ermenicilik yapmak.Ben uzun yıllardan beri Akit okurum Hasan KARAKAYA ,Abdurrahman Dilipak..ancak bu tür it dalaşı insanların muhafazakar insanların da tepkisini çekti,bu yüzden türkürdüklerini yalamak istemiyorlar.
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla