Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2012, 14:37   #10
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ona AQ değil IQ denir,anlama konusunda çok mahir olan Meçhul.
Belge dediğin ne?
Ali Bayramoğlu'nın Ermeni olduğuna dair belge mi yayınladılar?
Hasan Cemal'in PKK'lı olduğuna dair belge mi yayınladılar.
belgeymiş...tuvalet kağıdı daha kıymetlidir hiç olmazsa bir işe yarıyor
Hasan Cemal bizim tarafın çok da okuduğu bir yazar değil.Çok da umurumda da değil ama bir gazetecinin meslektaşını HEDEF gösterip fişleyip LİNÇ kampanyasına girişmesi ancak karektersizlere göre bir davranış.

Ali bayramoğlunun ermeni olduğuyla değil Pkk ile olan alakasının belgeleri var kimse ermeni olduğunu söylemediki birader...

Bu gazeteci suç işlemez zihniyetinede hayranım ya...

Ne linçi kardeşim lafa bak adamların pkk bağlantıları var akit de bunu ortaya çıkarıyor diye linç mi oluyor bu aklını seveyim ya...

Ayrıca belgeleride ayrı bir konuda sunmuştum ama sizin gibiler sizin gibi düşünenlerden başkasına kör olduğu için bir başka değişlede ''gözleri var ama göremezler'' işte bu kafa bunu anlayacak kapasiteye yükselemediği için ne anlatsan boştur düşüncesindeyim...

Bende okudum bu gazeteleri gazete olarak star , sabah , yeni şafak v.s aralarında en ufak bir fark bile yok çok basit gazeteler saygım var ama Star gazetesini okurum arada severim bazı yazarlarını falan ama bazılarının da ne mal olduğu ortada be kardeşim hala inatla takım tutar gibi savunmanın bir mantığı yoktur bence...

Bu tür gazeteler bu kişileri çalıştırdığı sürece benim için tencere tava altında kullanılmaktan başka bir işe yaramayacaktır vesselam...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla