Konu
:
Asla İzin Vermeyeceğiz
Tekil Mesaj gösterimi
09-03-2012, 23:05
#
9
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
NeSLi11
Nickli Üyeden Alıntı
Her yorumuma cevap vermek zorunda mısın sen ? Yapmasın açıklama. Sanki farklı bir açıklama yapıyor. Şehit verildiğinde yapılacak açıklamalar diye bir klasörü var sanırım. Şehit verdiğimiz zaman o klasördeki metinleri çıkartıp, her şehit verildiğinde tekrar tekrar okuyor.
Şakşakçı basın da, klişeden öte gitmeyen açıklamayı, sert açıklama diye lanse ediyor. Geri zekalıyız ya biz. Hiç sert açıklama görmedik.
Ustalık dönemi... İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün sloganları. Maşallah şehit sahısında ki istikrarı hiç bozmadınız.
He şimdi dersin. Şehitler üzerinden siyaset yapanlar. Bu sadece bizim meselemiz değil. Oooh be ne ala memleket. Terörü bitirseniz, milletçe, muhalefetçe bitirdik diyeceksiniz sanki..
Benim sana cevap yazmam zoruna mı gitti anlamadım ayrıca buna ben karar veririm kime cevap yazacağımı sana sormadım sormam da...
Açıklama yapmasa 10 tane şehit verdik başbakan uyuyor diyeceğinize eminim muhalefet olsun da gerisi önemli değil biliyorum ki aranızda öyle alçaklar varki şehit haberi gelmesinden memnun oluyorlar iktidarı yıpratmanın en iyi yolu artık bu konu diğerlerinde hep çakıyorsnuz çünkü...
Evet terör konusunda eksiklikler var hatta bana sorarsan bir adım bile öteye gidilemedi 10 sene önce neredeysek şimdi de oradayız tabi bu benim görüşüm başkasını bağlamaz...
Ben sizin gibi biatçı bir zihniyete sahip değilim ayrıca partimin yanlışlarını görecek ve bunları söyleyebilecek derecede tarafsız bakarım bu konulara takım tutar gibi parti tutmadığımı da beni tanıyanlar bilir...
Hatta şehit haberinden sonra partiyi bu forumda eleştirenlerden de biriyim ama siz almak istediğiniz cümleleri cımbızladığınız sürece sizinle anlaşmak hayal olacaktır vesselam...
Necip Fazıl
Açık Profil bilgileri
Necip Fazıl nickli üyeye özel mesaj gönderin
Necip Fazıl - Daha fazla Mesajını bul