Konu
:
Peygamberimize Hakaret Eden Filme Tepki
Tekil Mesaj gösterimi
09-21-2012, 22:56
#
61
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
HaArP
Nickli Üyeden Alıntı
Bu bir Provokasyondur ! Lakin Müslümanların Batılılara karşı ispat etmesi gereken bir şeyi olmasını düşünmek yanlıştır...!
Bu Provakasyonun amacı Batı Halklarını İsrail'in yanına çekmek ! Hatta İsrail adına savaşmaya davet etmek hatta saflarını belirleme amaçlıdır !!! Bu itibarla safların belirlenmesi adına hayırlıdır ! İslam ve Beldelerine en çok zarar verenleri hatta ''islamafobia'' yahutta ''İslami Terör'' gibi kavramları üretenlere inanıp onları ikna edebilmeye gayret etmek daha da vahimdir naçizane !!!
Saldırıların boyutları detaylarındaki salt yanlışların dile getirilmesi müstesna ! Müslümanların tepkileri doğru ve uyanması adına hayırlıdır !!!
Siz buna ister Batı halklarını İsrailin yanına çekmek deyin, ister İslamafobiyi körüklemek deyin...
neticede aynı kapıya çıkıyor, kavramlara takılmamak icap eder diye düşünüyorum...
Onun dışında Müslümanların tepkilerindeki yöntemi doğru bulmuyorum, haklarına girecek bir ifade kullanmak istemem,
elbette bu tepkide ve sevgilerinde samimiyetlerini ölçmek haddimize değil, Rabbim bilir onun derecesini...
Lakin ben kullanılan yöntemlerde şekilcilik olduğunu düşünüyor,
Ve bahsettiğiniz 'uyanma' hali için çok daha isabetli hamleler, yöntemler kullanılabileceğini düşünüyorum...
_Ednâ_
Açık Profil bilgileri
_Ednâ_ nickli üyeye özel mesaj gönderin
_Ednâ_ - Daha fazla Mesajını bul