Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-22-2012, 00:56   #68
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Onun dışında Müslümanların tepkilerindeki yöntemi doğru bulmuyorum, haklarına girecek bir ifade kullanmak istemem,
elbette bu tepkide ve sevgilerinde samimiyetlerini ölçmek haddimize değil, Rabbim bilir onun derecesini...

Lakin ben kullanılan yöntemlerde şekilcilik olduğunu düşünüyor,
Ve bahsettiğiniz 'uyanma' hali için çok daha isabetli hamleler, yöntemler kullanılabileceğini düşünüyorum...

Bu Tarz provakasyonların amaçları siyasi konjektüre uygun düşen siyasetlerin ürünüdür...! Artık yalnızlaşan İsrail'İn korku dolu dünyasını kaostan beslendiği delillenirken ! Terör Devleti olduğu delillenirken Müslümanların takıntılığını yaptığınız tavırlarına odaklanmak yalnızca onların politiklarının bir ürünü olduğunu bilmeniz gerekmektedir naçizane !!!

Müslümanlar Kendi Topraklarını savunduğunda Terörist demniyorsa ! Batının ürettiği argümanlara Müslümanlar düşüyorsa Hakkı yazmak naçizane kanaatime göre ibadet olur !

Müslümanların Tepkilerini dindirmek isteyenler bu oyunun parçası olduğunu bilmelidirler ! Lakin Haksız Yere Katl etmek konusunu ayırmak lazım gelir !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla