Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-26-2012, 00:40   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bi ebul esved vardı ne diyecek merak ediyorum...

Küfre rıza küfürdür, zulme rıza zulümdür. Her ne kadar Kahraman Türk Ordusu'yla gurur duysam da, CHP'nin ordumuza yaptırmış olduğu Dersim Katliamı türü katliamlara karşıyım ve 1937-1938 yıllarında Dersim'de binlerce, on binlerce masum Alevi Kürtlerin katledilmiş olmasını şiddetle kınıyorum.

Katil Beşşar Esed, Zalim Suriye Ordusu ve Terörist Şebbihalar Suriye'de son 1.5 yıllık sürede on binlerce Müslümanı katlettiler ve katliamlarını hâlâ sürdürüyorlar. Ayrıca son 1.5 yılda Suriye'de pek çok kadına tecavüz edildi, pek çok insan sakat bırakıldı ve pek çok insan da işkencelerden geçirildi. Zalim Suriye Ordusu'nun katliamlarını, bırakın Müslüman olmayı, insanlıktan nasibini almış olan hiç kimse destekleyemez.

Allah'ın izniyle bugünler geçecek ve Suriye'deki gayrimeşru zalim diktatörlük yıkılacak inşaallah. Suriye'de yeni ve meşru bir rejim kurulunca Müslüman Suriye Halkı, Suriye'ye ve Suriye Halkı'na bunca kötülükleri ve zulümleri yapmış olan; Katil Hafız Esed'i, Katil Beşşar Esed'i, Zalim Suriye Ordusu'nu ve Terörist Şebbihaları lanetle ve nefretle anacaklar diye düşünüyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla