Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-27-2012, 01:33   #15
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AK Parti kendisini ortalama Türk'ün partisi olarak toplumsal merkez partisi olarak tanımlamaktadır. AK Parti'nin politikalarına baktığımızda AK Parti'nin özgürlükçü yani liberal yanını da görürüz. AK Parti'ye göre daha liberal bir isim olan Osman Can'ın AK Parti'de yer almasını normal karşılıyorum. Osman Can'ın AK Partiye özellikle liberal kesimden oy getirmesinden ziyade, sorgulayıcı kimliğiyle partiye içeriden eleştirilerde bulunarak faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Bakanlık meselesine gelince... 61. Hükümeti AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan kurmuştur. Mevcut kabine 3. Erdoğan kabinesidir. Kabinesi üzerinde tasarrufta bulunma hakkı Başbakanımıza aittir. Başbakan Erdoğan, 30 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan AK Parti 4. Olağan Kongresi'nden sonra bakanlar kurulunda değişiklik yapmak isterse yapacaktır inşaallah.

O zaman adama sorarlar Fazilet - Refah zamanındaki duruşla çelişmezmi bu isimler... Biz o gömleği çıkardık diyeceksiniz ama yanlış bir terim değişen parti olmalıdır zihniyet değil vesselam...

Bakanlık kabinesini elbette başbakan yaptı fakat başbakan da yanlış yapabilir sonuçta ve bana göre yapmıştır da ve yine bana göre memnun olmadığı bakanlar var daha doğrusu bakanlık verdiğine pişman olduğu kişiler...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla