Konu
:
AK Parti'nin 3. transfer bombası!
Tekil Mesaj gösterimi
09-27-2012, 02:32
#
20
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Cihannur
Nickli Üyeden Alıntı
AK Parti'nin ilkelerine ve kendini tanımlamasına baktığımızda durumu net olarak görüyoruz. AK Parti kendisini muhafazakâr demokrat ve toplumsal merkez olan bir siyasi parti olarak tanımlamaktadır. Bu tanıma göre AK Parti'yi; Refah Partisi'nin ya da Fazilet Partisi'nin devamı olan veya onların çizgisinde siyaset yapan bir siyasi parti olarak nitelendirmek mümkün değildir. Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Anavatan Partisi nasıl ki zamanlarının merkez sağda yer alan merkez partileriyse, Adalet ve Kalkınma Partisi de onlara göre dindar ağırlıklı bir siyasi parti olmasıyla farklılaşan ama onlar gibi merkez sağda yer alan bir merkez partisidir. AK Parti; Refah Partisi ve Fazilet Partisi gibi seçimlerde % 15'ler % 20'ler civarında oylar alan bir siyasi parti olmamıştır. Seçimlerde Demokrat Parti ve Adalet Partisi nasıl % 50 oylar aldıysa, Anavatan Partisi nasıl % 40 oylar aldıysa, AK Parti de seçimlerde % 40 oylar % 50 oylar almıştır Allah'a şükürler olsun.
Yazılara söylemlere bakmayın efendim ben size 10 senede zihniyetin kolay kolay değişmeyeceğini söylüyorum... Yapılan işler her kesimi memnun etmek için yapılıyor...
Ben diyorum ki Fazilet ve Refah ve daha öncesi işte milli nizam milli selamet vs. bu görüş mü daha doğru yoksa adalet partisi vs. mi? Hangi görüşten daha fayda gelir bu ülkeye... Demokrat olmak vs. senin ahıretini kurtarmaya yeter mi?
Bu dünya geçici özgürlükçü demokrat vs. olmayı hakkı savunmak varken gerisi ne kadar önemli muhteremler...
Konuyu dağıtmak istemiyorum dediğim gibi görüşlerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum...
Konuya dönersek Osman Canın partiye katılma sebebi açık ve nettir partinin oylarını sabit tutmak yani başbakandan sonra düşmesini engellemek ve belli çevrelerin oyunu kazanmak... Savunduğum da şudur ki bu şeklde devam edildikçe ve sağlam hakk savunucuları dururken böyle insanları partiye kattıkça insanların dini beklentileri artık iyice zayıflayacaktır örneğin benim ayasofya beklentim neredeyse tükenmiştir sağolsunlar çamlıcaya görüntü olsun diye cami yapıyorlar gözünün önündeki ayasofya kapalı dururken... Yani bu tür insanları partiye kattıkça evet belki bell bir kesimin oyunu alırsınız fakat diğer kesimden de oy kaybına neden olursunuz...
Necip Fazıl
Açık Profil bilgileri
Necip Fazıl nickli üyeye özel mesaj gönderin
Necip Fazıl - Daha fazla Mesajını bul