Alıntı:
Atlantis Nickli Üyeden Alıntı
neden numan kurtulus ismi öne çikiyor anlamiyorum bu parti 2001 de açildi madem bizimle beraber olmak istiyordu neden 2012 yi bekledi ? Bülent arinç 2001 de parti kurucularindan biridir dahasi eskiden beride genel baskanimiz Tayyip Erdoganla kader birligi yapti ama numan kurtulus daha düne kadar baska bir partinin basindaydi numan kurtulus Akparti çin ne yaptiki adaylar arasinda görülüyor anlamiyorum.
|
Numan Bey'in AKP''yi seçmesi önce ki planı idi.O zamanda SP'de genel başkanlığı yaptığı sırada sorun yoktu.Siyaset yasağı kaldırılınca rahmetli .Erbakan hoca MYK üyeliğinde kongre yaparak aralarında istenmiyen adaylar vardı.Bu yüzden aralarında sürtüşme oldu basına kapalı olarak bu duyurulmadı.Daha önceden de Tayyip Bey AKP'yi kurarken ona; "gel bize katıl bizimle birlikte ol, sana bakanlık veya başbakan yardımcılığı veririz diye gizli teklifte bulunmuştu.O zamanları bu teklifin gerçekleşmesi için şartlar elverişli değildi.Biz bu duyumları çoktaan almıştık ama sesimizi hiç çıkarmadık sadece neticeyi bekledik..Ne zaman ki SP'de, bir ramazan da içine bazı provakatörler sokulunca mesele anlaşıldı ve partiden istifa edip hemen akabinde HAS PARTİ'yi kurdu.Bu tutum bir geçiş dönemi idi.Sonrasında Mehmet Bekaroğlu ile anlaşamayınca kendi aralarında kongre yapıp partisini fesh etti ve nihayet AKP'ye girmiş oldu.
Kısacası Nuıman bey AKP''ye geçmesinin zeminini iyi ayarladı.Şimdi ise o AKP'de harcanacağını zannediyoruz.Zira AKP'de kurtlar çakallar çok olduğu için onu orada genel başkanlığa yükseltecek henüz tabanı yoktur.O sadece MYK kurulunda kalır.Veya onu Tayyip Bey İstanbul Büyük şehir Belediye başkanı adayı da yapabilir.Kazanabilirse ne ala kazanamazsa partisinde eriyip gider vesselam...
Bu ülkede siyasette çekirge misali atlamalar sıçramalar çok olmaktadır.Sonrası ise hüsrana dönüşmektedir..NUMAN BEY PARTİSİNİ FESH ETMESİYLE BÜYÜK HATA YAPMIŞTIR.
NUMAN BEY BİRAZ AKLINI ÇALIŞTIRIP DA AKP' İÇİNDE KENDİSİNİ SEVDİRMEYİ BAŞARIRSA GENEL BAŞKANLIĞINA DA GELEBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Konu MEÇHUL ADAM tarafından (10-02-2012 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir..
|