Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2012, 10:54   #9
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okullardaki eğitim sisteminin eksikliğini gideren dershanelrin kapatılması okullarıın eksikliğini giderecekse tez zamanda kapatılmalı..dershaneler kapanıp Anadoludaki gençler özel okullarda özel paralı ders alan burjuva evlatlarına yem edilecekse bu vebalde bu hükümete yeter..
Bu dershaneler Anadolu gencinin sınıf atlamsına vesile olan bir araçtır..Bunlardan rahatsız olması gereken birileri varsa onlarda Ulan Öküz anadolulu sanamı kaldı bu ülkeyi kurtarmak git köyünde çiftçilik yap amaelelik yap diyen zihniyettir.Bu mevzuda Başbakanımızın Özel bir Hastene açılışında (özel kuruluşlar olan)Derhaneler kapatılacak demesi ise ayrı bir gariptir.
Bana kalırsa dershaneler eğitim sisteminin bir açığını değil sınav sisteminin bir açığını kapatmakta...herkes çok iyi türev-integral sorusu çözecek diye bir kaide yok.Bence yapılmak istenen değişiklik sınav sistemine yöneliktir.Belki her üniversite kendi sınavını yapacak yada ortak bir sınavda aranan şey bilgi ve iyi soru çözme değil mantık ve zeka olacaktır.Dershaneler kapandıktan sonra sınav sistemi olduğu gibi kalacaksa işte o zaman dediğiniz gibi bu milletin evlatları burjuvaya yem edilebilir.Eğitimde dönüşümler her zaman sancılı olur...umarım yanılıyorumdur.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla