Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2012, 01:46   #13
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

“TAYYİP İSMİNİ İLK KEZ DUYDUM”

“56 ya­şın­da emek­li bir müf­tü­yüm. Pey­gam­ber efen­di­mi­zin ço­cuk­la­rı ara­sın­da ‘Tay­yi­p’ is­mi­ni ilk kez du­yu­yo­rum. Bu dü­pe­düz di­ne kar­şı iş­len­miş bir ci­na­yet­tir. Al­la­h’­tan kork­sa­lar, ol­ma­yan bir is­mi ora­ya yaz­maz­lar. Üs­te­lik bir si­ya­si par­ti­nin amb­le­mi­ni ba­sı­yor­lar. Mil­yon­lar­ca Müs­lü­ma­n’­a sor­sun­lar ‘Tay­yi­p’ di­ye bir şey yok ama AK­P’­nin il baş­ka­nı bu­nu ya­za­bi­li­yor. ‘İs­la­mo­fo­bi­’yi eleş­ti­ri­yor­lar ama di­ni ba­ba­la­rı­nın ma­lı gi­bi hoy­rat­ça kul­la­nı­yor­lar.”
Bunca yil müftülük makaminda bosuna oturmus.
Biz henüz cocuk yastayken ilmihal kitabinda okurduk...Efendimiz (s.a.v.)'in oglu Abdullah (R.A)'in diger bir adininda Tayyib oldugunu.
Tayyib Peygamber efendimizin bir lakabidirda...
Kulaklari tikarsan duyamazsin efendi...
Milyonlarca müslümana sormaya gerek bile yok, sorsaydi ilmihal talebesine alirdi cevabini MÜFTÜ efendi.
Ayrica o sözde nufüs cüzdaninda özellikle ABDULLAH isminin yanina () parantez acarak yazmislar. Tabii anlamayana davul zurna hesabi...

Tamamen maksatli oldugunu düsünüyorum.
Ben o il baskaninin tamamen iyi niyetle böyle birsey yaptigini düsünüyorum. Verdigi bilgilerin hicbiri yanlis degil...belki kendi ismini ve parti logosunu kaydetmis olmasi kismen eletirilebilse dahi büyütülecek bir durum kesinlikle görmüyorum.

Maksatli yapilmis bir karalama kampanyasi diye düsünüyorum.
Böyle ucuz kampanyalara alet olunmamasini tavsiye ediyorum.

Konu BeldeiTAYYIBe tarafından (10-10-2012 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir..
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla