Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-14-2012, 03:30   #16
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen beni anlamıyosun ben olayın piskolojik boyutundan bahsediyorum 10 senedir milletin içtiğine karıştınız giydiğine karıştınız burda çarşaf çarşaf içki festivaline yasak yok efendim başörtülüleri masum gösterme başörtüyü kabul etmeyenleri karalama bunlardan bahsediyorum 100 senede görülmeyini 1 senede gösterdiniz başörtüyü içeri almadı diye adamı hapise attınız daha ne yapacaksınız

Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun çünkü bulamıyorsun açık bulamıyorsun haksız olduğunu biliyorsun...

Başörtülüyü içeri almadı diye içeri atıldı diyosun peki bir açık bayanı böyle açık giyiniyor diye içeri almasalar o zaman sen ne derdin buna...

Başörtülüleri masum göstermek ne demek hangi başörtülüden zarar geldi sana...

Sana bunun cevabını verdim ama bi kez daha vereyim adam yasa dışı bişey yapmış ve başörtülüyü eğitim hakkından mahrum bırakmış mahkeme de bunu içeri atmış bunda yanlış olan ne var...

Sen nerde içemiyosun söyle bakalım park ve bahçeler de mi...

Hangi festivale yasak antalya da bira festivali yapılmıyor mu milleti aç bıraktınız diyen chp nin belediye başkanı yapmıyor mu bunu... Ertuğrul günay da buna destek verip istanbul a getirmeyeçalıştı bunu hatta eski chpli nede olsa...

estival yapacaksanız adam gibi yerlerde yapın gidip kutsal emanetlern akınında yapmayın sizde eyup sultan da yapmayın... galata kulesinin dibinde sabaha kadar içip azıtıyolar kimse ses çıkarıyo mu...

Ayrıca bu yazdıklarında ıspat yok...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla