Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-21-2012, 01:17   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben burada kimsenin imanını ölçmüyorum.Cevap vermeden önce bu noktayı kavramak lazım.Konuşmaların içinde Allah,Kur-an, kitap geçiyor diye eleştirilmez değiller sanırım.
30 kişinin toplanmasınını "sohbet bu hafta Ayşe teyzelerdeydi "gibi mahalle haberciliğiyle verenlerle dalga geçiyorum.Sokağa çık haberi al eline vatandaşa göster "bu sizce haber olmalı mıdır?" diye.İşte burada gülmek en doğal hakkım.Ha büyük çaplı olan konferansları çalışmaları duyursunlar bunlara diyecek bir sözüm olamaz ama 30 kişi Ayşe teyzelerde toplanınca da haber olmasın değil mi yani?
Ben sana birinin imanını ölçüyorsun demedim... Evet konunun önemini kavrarsanız bu şekilde konuşacağınızı zannetmiyorum vesselam...
Bende bu işin büyüğü küçüğü olmaz diyorum... Senin mantığına göre o zaman tv ler başbakanın artvin mitingini vermesin istanbul, ankara gibi büyük yerlerde yaptığı büyük mitingleri versin aynı şey dimi... Kimse bu haberleri okumak takib etmek zorunda da değil ayrıca... bu iş bu şekilde duyulup büyüyebilir şimdi onlar 30 kişi olabilir ama bu haberlerde dolayı bu 300'e de çıkabilir unutmamak gerekir... Küçümsenecek veya gülünecek o kadar haber varken buna gülmek bana göre hoş değil vesselam...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla