Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-21-2012, 02:01   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Babam konferans dese, platforum dese , dernek dese sonrada 30 kişi varsa sende gülmelisin.Burada güldüğüm şey insanların niyeti değil güldüğüm tek şey insan zekasını ve algısını hafife almaları.Dernek, platforum, konferans deyince daha etkili olduğunu zannetmeleri...sen hala neye güldüğümü anlayamamışsın.Kendi kafanda hakkımda oluşturduğun verileri sil yazdıklarımı tekrar oku...

Ben yazdığım okuduğum ve konuştuğum şeylerden eminim ve arkasındayım vesselam...

Sen haberle dalga geçiyorsun vs. ben sana diyorum ki bu haberler sayesinde şimdi 30 olan bu sayı ileride 300 vs. olabilir yani bu ve bu gibi sebeplerden dolayı haber yapılmaları güzel bişey... Ve ekliyorum o kadar gülünecek haber varken bunlara gülmek çok ilginç...

Unutulmaması gereken bir gerçek haber siteleri ve çoğu gazete okunmak için ya gazetenin yarısını magazin haberleriyle dolduruyor hada ek olara hadiyeler vs. veriyor şimdi bu güldüğün gazete ise bu ve bunun gibi haberlerle belki küçük ama davası olan ve artık dünyevi işleri bir tarafa bırakmış kitlelere ulaşıp bunları duyuruyor... Şimdi hangisine gülmeliyiz acaba...

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla