Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-31-2012, 22:57   #207
Kullanıcı Adı
dedektifx
Alıntı:
mustafa muratb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim kürt sorunu ile ilgili görüşüm bence kürt sorunu ortadan kaldırılmalı nasıl lazlar ben türküm diyosa kürtlerde önce türk oldularını demeli kürt lere karsı yorum atacaklarına sadece onlarında türk olduklarını öne sürmeliler ben lazım oma kürt arkadaslarımdavar aramızda sorun morun yok zaten bu ülkeye gözkoyanlar kürt türk ayrımcılıgı yapma ya calısıyolar nasıl eskiden sag sol ayrımcılıgı yapılmıssa bu ülkede gittigimiz hastahaneler aynı karakollar aynı bindigimiz toplu tasım aracları aynı biz amerikadakı gibi yani zenci beyaz ayrımı otobüsde kürtleri kaldırıp yermi oturtuyoruz biz canakkalede birlikrte savasan vatandaslarız biz kardesiz kimseye bi kısıtlama bi haksızlık etmiyoruz cıkıp kimsenin özetlik istiyoruz deme ye hakkı YOK bence bunu diyen mühebbet hapse vurdurulmalı bence kürtlerde bazı oyunlara gelmemeli bu oyun türkiye basına örülmüs bir oyun ama kuklaa ise kürtler ama su bilnmeliki kürtte benim lazda cerkezde gürcüde benim BU OYNLARA KARSI DURACAK ak genclikte BENM
Velev ki kürtler çoğaldı iktidara geldi, "ne mutlu kürdüm diyene" sloganını senin çoluk çocuğundan başlayarak, ihtiyarına kadar dikte etti, uygun mudur ? Ayrıca yukarda bahsettim, hangi türk mutlu ? Hangi müslüman türk mutlu bu memlekette Allah Aşkına ? Kemalist rejimin diktesini kabul eden CHP tayfasının hepsi mutlu. Kemalist türkler mutlu. Müslüman türk ? Zindanlarda sürünüyor.
dedektifx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla