Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2012, 00:58   #2
Kullanıcı Adı
dahhak
"MİLLETE EFENDİ OLMAYA GELMEDİK, HİZMETKÂRIYIZ"
"Bizim işimiz hizmet üretmek. Biz milletimize efendi olmaya gelmedik, biz milletimizin hizmetkarıyız." diyen Erdoğan, "Her zaman söylüyorum; Biz kimlik siyaseti yapmıyoruz. Biz hizmet siyaseti yapıyoruz. Bütün bu eserler, bu yatırımlar, bizim 2023 hedeflerimize doğru hızla koştuğumuzun, ülkemizi kalkındırmak, insanımızı refaha kavuşturmak, medeniyet yarışında ülkemizi üst sıralara çıkarmak için nasıl çabalayıp didindiğimizin bir göstergesidir. Bizim ajandamızda, kimlik ayrımı yok, bölge ayrımı yok. Bizim ufkumuzda sadece ve sadece büyük Türkiye var. Bizim idealimizde sadece ve sadece büyük millet ideali var. Aziz milletimiz, bu ülkeyi kalkındırmak için çabalayanla, bu ülkeye çelme takmak isteyeni; bu milleti abat etmek isteyenle, bu millete zulmetmek isteyeni birbirinden kolayca ayırt edebilecek ferasettedir. Değerli kardeşlerim, şunun altını özellikle çiziyorum; Türkiye, önümüzdeki süreçte de bir bütün olarak, birbirine kenetlenmiş olarak, büyümeye, hedeflerine doğru hızla ilerlemeye devam edecektir. Ben bu düşüncelerle siz aziz milletimi bir kez daha en kalbi duygularımla, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Sağ olun. Var olun. Kalın sağlıcakla. Allah'a emanet olun." şeklinde konuştu.

işte bu...
dahhak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla